Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mert tele vagyok vele :D (Wallisba belevettem ma,majd dobtam,ott csak speki volt) Itt befektető vagyok,szerintem nekem még 4-5év múlva is lesz 4IG részvényem,mert hiszek a cégben és ha a várakozásaink csak 40%-ban bejönnek az árfolyam min. 3Xosa lesz a mainak. Vettem ma is és megfogadtam,hogy 3e felett adom,ha OTPét várakozásaim szerint tudom eladni,még 2e-et veszek,lehet addig a 4IG 3e lesz,de én ott is venném,de felette csökkentek 5-10%ot. Egyszer már csökkentettem(2e felett),de amikor leesett 1600-ig,vettem vissza a papírokat,mert úgy gondoltam,hogy leárazásban venni kell :D
Volt határidős kötés is. Márciusi és áprilisi határidőt is feljebb kötötték. Hol lehet határidőre kereskedni a 4IGvel? Azért sumákba már 280milliós a forgalmunk. Szegény Walliszosok feel már 3 topikban ossza az észt és próbálja feldumálni az árfolyamot :D Én ma belevettem meg ki is dobtam szép nyerőbe. OTPét még tartom,hátha jön 1 kisebb mozgolódás-kitörés a héten.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...