Kedves Fórumtársak! Van már 4IG topic, tudom. Ez annyival másabb, hogy nyugodtan írhattok aktuális árfolyamot, kibeszélhettek záró értékeket. Kérdezni lehet bármit a részvénnyel, illetve az azzal szorosan összefüggő dolgokkal kapcsolatban. Trágárság, trollkodás kevésbé tapasztalt kérdező megbántása kényszerpihenőt, visszaesőként kitiltást von maga után. Hajrá 4IG!!!
Beszéltem a NAV ( tf: 1819 ) infószolgálatával és a 2010. tárgy év utáni 2011. évi adóbevallásban már az ETPÜ történt kereskedések nyeresége után nem kell EHO fizetni. Alapesetben az EHO mértéke 14%, évi max. 450.000 Ft. lehet, több nem.
Ami biztos, hogy a 2017 év utáni adókötelezettséget (új rendszer szerint ) a NAV mindenkinek előre kiszámolta és az adó mértékéről tájékoztatást küldött az adó alanyoknak. Itt hiba nem lehet.
Igen, hálás vagyok, hogy tegnap felhívtad rá a figyelmem. Már most is gyűjtök be infót a net-ről, a kérdés az lesz, hogy mikortól ad mentességet az ETPÜ való kereskedés a EHO befizetés alól. Az látom, hogy 2013-14 években történt változás. Fogok telefonál !
Nagyon kevesen ülnek mínuszban, akinek van is feljebb papírja annak van alacsonyabb szintről is. Ha eladás van egyenlőre csak a kitettség csökkentések szintjén várható, borítástól félni nem kell.
Igen, elég neutrális volt. Hír lesz az biztos, én a jövő hétre várom, a mikulás hozza ! Persze azoknak is megértem akik már egy korrekciót víziónálnak, de ahhoz az kell, hogy valamely más papírban olyan hír érkezzen, ami rövid távon gyors haszonnal kecsegtet.
4IG Reál