Kedves Fórumtársak! Van már 4IG topic, tudom. Ez annyival másabb, hogy nyugodtan írhattok aktuális árfolyamot, kibeszélhettek záró értékeket. Kérdezni lehet bármit a részvénnyel, illetve az azzal szorosan összefüggő dolgokkal kapcsolatban. Trágárság, trollkodás kevésbé tapasztalt kérdező megbántása kényszerpihenőt, visszaesőként kitiltást von maga után. Hajrá 4IG!!!
Igen, normálisabb helyen, hiszen mi ez, ha nem piacmanipulálás?! A teslás Musk-ot egy twitter üzenete miatt büntették meg, nem egy hivatalosan bejelentett beruházás miatt.
Fölösleges eldobálni, pár hónapig még valószínűleg korrekcióban marad. Közben egy "B" hullámos rally jöhet 550-450 közöttről vissza 900 környékére, de igazából longra lejjebb, 400 - 300 környékén alakulhat majd ki jó lehetőség dupla / új csúcsra spekizve. Után el kell felejteni ezt a papírt szerintem.
Pont van egy hetes helyzetértékelés még a múlt hétről. Durva a potenciál a sárga zónás szintekről, háromszorozódhat az árfolyam. 400 törése utáni korrekció lenne a "tuti" belépő, de nem feltétlen jön onnan korrekció. Most még jöhet új alj, képlékeny fázisban van.
Ha nem értesz valamit, inkább kérdezz. Se nekem, se másnak nincs fogalmam arról, hogy mi lesz - teljesen hiábavaló törekvés lenne. Viszont kell legyen valamilyen szisztémád, amivel mérlegelni tudod a piacra lépési lehetőségeket és dönteni tudsz, venni, eladni vagy félreállni érdemesebb az adott árfolyamszinten - bizonyára Neked is van valamilyen módszered.
Bármely módszer alkalmazása esetén valószínűségekben lehet csak gondolkodni, az egyes irányok valószínűsége pedig nem állandó. Az általam használt módszertan szerint a sárga zónák olyan szintek, amelyet ha elér, nagyobb a valószínűsége egy-egy forduló kialakulásának, ezért potenciális fordulásra utaló jelekre elsősorban ott érdemes figyelni. Ez nem azt jelenti, hogy be is következik a forduló, a "tévedés" része a módszernek. Akkor beszélhetünk szisztémáról, ha az megadja azokat az objektív feltételeket is, amelyeknek teljesülnie kell ahhoz, hogy belépésre lehessen spekizni vagy pedig esetleg el kell vetni.
Két posztom volt a 4IG-ről az elmúlt 5 hónapban a módszer alkalmazásával (más instrumentumokban több ezer...):
Kedves szarvasvadasz... ha nem tul nagy keres raknal be akko invest forumra egy elemzest arrol a papirrol? Kivancsi vagyok a meglatasodra? Koszonom elore is
Ez nézőpont kérdése, egyem a szíved. Bírom az ilyen nagy mellényes mondatokat. Aki akkor vette, persze még mindig jó pluszban van, de aki pl. 800-n és fölötte, az nem.
Ezek nem is akarták megvenni szvsz. pletyire szépen felment, a bejelentéstől pedig szórták/tömtek... Azért ez több annál, hogy pletyire venni/hírre adni... A novemberi dupla csúcsot vártam és után 1000 környékén gondoltam beszállok, most aztán várhatom...😲🤔
4IG Reál