A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása verseny újranyitással megindítottközpontosított közbeszerzés eredményérőlA 4iG Nyrt. tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Klebelsberg Központ „Számítógépek és notebookok beszerzése az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 azonosítószámú, „Digitális kompetencia fejlesztése” című kiemelt projekt keretében” tárgyú, a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által kötött KM0215SZGRK17 keretmegállapodás alapján verseny újranyitássalmegindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. nyertes ajánlatot tett az eljárás 3. részében. A Tanulói PC monitorral elnevezésű 3. rész keretében a 4iG Nyrt. tette a legkedvezőbb ajánlatot a legalacsonyabb ár értékelési szempont figyelembevételével. A 4iG Nyrt. a projekt keretében 6145 db tanulói PC-t szállít országosan a megadott helyszínekre.Az ajánlat értéke: 776 728 000,-Ft+ÁFAA szerződéskötési moratórium lejáratának napja: 2020.09.28.Budapest, 2020. szeptember 29.
Óvoda ! Ott nem picsognak ennyit a gyerekek ! Egyesek tőzsdéknek, de alapvető dolgokkal nincsenek tisztában ! T+1 t+. 2 nap Keller adózás osztalék stb de az összeesküvés elméletek azok qva ra mennek
Ha az egyenleged alapján nem tudod eldönteni, hogy megjött-e, akkor menj a Számlamozgások fülre, azon belül pedig a pénzforgalmi naplóra. Állítsd be az időszakot mondjuk tegnaptól a mai napig. Ha megjött, akkor ott látni fogod.
"Szia! Számlamozgások -> Pénzforgalmi napló -> a tegnapi naptól állítsd be a szűrőt és keress egy olyan sort, ahol ez található "4IG 2019.évi osztalék". - Egyébként az egyenlegeden nem vetted észre?
Valószínűleg rakéta lenne, ha rice-on és a kisbefektetőkön kívül Jászai is az osztalékát részvény vásárlásra fordítaná; https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/4ig-osztalek-kifizetes-tozsde-reszveny-jaszai-gellert-it-informatika.714481.html "A kifizetés teljes összege meghaladja a 2 milliárd forintot. Ebből Jászai Gellért érdekeltségei tehetnek zsebre több mint 1,2 milliárdot" ebből az összegből jónéhány darabot tudna venni JG. Egy kis kárpótlás lenne a kisbefektetők számára a tavalyi R. fiaskó után, továbbá az árfolyamra, a cég és a cég vezetőjének megítélésére is pozitív hatással lenne. . Én már beálltam vételre, pedig még meg sem jött az osztalék; ahogy mondani szokták: előre ittam a medve (v. bika) bőrére :-))) És ha megjött az osztalék abból is fogok venni. . A fenti soraimat remélem, hogy a Cég részéről is olvassa majd valaki és továbbítja az illetékesnek. .
Madrid, ilyen pesszimistán tartani a részvényt elképesztő. Fogalmam sincs, hogy tudod magad lebeszélni arról, hogy eladd :)
Én továbbra is bízok benne. Ha a vírussal kapcsolatos dolgok nem kavarnak be, akkor továbbra is felfelé várom hosszabb időtávon. Ebből a szempontból mellékes, hogy pontosan mikor indul meg felfelé. Kb akkor, amikor majd senki sem várja :) Célár: 2240, amin anno vettem az őskorban. Kivéve, ha nem lesz újabb ötödölés vagy tizedelés :))))
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.