Termeszetesen en is eladok majd,ha eleri a celarfolyamom.Addig pedig,ha van jo alkalom a veteli oldalra allok. Az utobbi napok ilyenek es ezt ki kell hasznalni szvsz.
Elozo alj 540ft-nal volt tegnap 510ft-on zart.Innen en mar nem varnam 440ft-ra szerintem csak a panikolok miatt volt ekkora eses. Nyitas utan meg lehet benne 20ft lefele,aztan megjonnek a vevok szvsz. Masik opcio mar nyitas utan fordul.
Valtozik majd a topikok hangulata is hamarosan.Mikor ujra bevasarolnak azok akik az utobbi idoben eladtak. Mas lesz a "korus" hangszintje is szep dallamokat hallhatunk ujra,szep papir jo papir lesz a 4iG. Jonnek majd az emelkedest elorejelzo chartok,ha meglesz a megfelelo mennyisegu reszveny tudjuk kinel.
Szoval ott szeretnel venni,sokan vannak ezzel igy. Szerintem 480ft-490ft korul lesz az alja en meg ott probalkozom egy vetellel.Majd nyitas utan meglatjuk,ha nem fordul le odaig akkor feljebb allok.
Domino elv ervenyesult,szepen tul lett tolva.Ilyenkor sokan mennek a nyaj utan es az eladoi oldalra allnak.Az okosabbak pedig a veteli oldalon allnak mar a konyvben. Nyitas utan meg lesz benne egy minimalis csokkenes aztan fordul vissza 580ft-600ft kozotti savba szvsz.
Egy kicsit visszaolvastam a fórumot... 4ig srv-t csinált... akkor végig vette a C hullámot amíg vehette, még az utolsó napon is vett. Most nem vehette és úgy volt vele, h márc. 1-n már magasabban lehet az árfolyam az srv-jétől. Én még nem temetném ezt a papírt...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.