Amikor kiderült hogy nem lesz tsys üzlet , feszegettük itt páran hogy mennyit érhet. Kb. 500-600at érhet most szerintem , nem véletlen hogy itt van állandóan. Majd ha beigazolódik hogy valóban meglesz az évi 20%os növekedés akkor mehet feljebb. Q2,q3 dönti el az irányt szerintem. Év végén 662ön zárt ha jól emlékszem, 2020 év végén meglehet a 800 ha a negyedéves számok hozzák a vártat. Komoly akvira nem számítok , még egy két ilyen apró lehet mint a múlt heti.
A hétvégén beszélgettem egy rendezvényen egy IT fejlesztő mérnökkel aki bedolgozik vállalkozóként a 4ignek. Annyit mondott hogy a Tsys alvállalkozóit szipkázza el a 4ig és nem csodálkozna ha mégis lenne üzlet csak jóval olcsobban mint eredetileg a tsys akarta. A múltheti akviról annyit mondott hogy a 4ig ezzel az akvival bekerült egy új területre, nem csodálkozna ha ott is egyeduralkodó lenne.
Valaki megunta a várakozást, ennyi történt, semmi több. 600 alatt minden vétel ajándéknak számít,én is vásárolok, örülhet aki 580ert megkapta, q2 valószínűleg jó lesz, szeptemberre 750folott leszünk.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.