Tökéletesen egyetértek azzal amit leírtál! Új életet leheltek a Bét-be, felpörgették az állóvízet, és rengeteg pénzt lehetett keresni, és kerestek is nagyon sokan! Persze a végtelenségig nem lehet emelkedni, és igen a tőzsde nem egyirányú történet! Az hogy Jászai megvette a Lölő pakkokat, sokkal jobb szerintem mintha Rogánhoz hasonlóan kezdte volna kiszórni! Mivel már többször lenyilatkozták hogy eladásra vár.. Szerintem mostantól felpörögnek az események!
https://invst.ly/rbi00 640 a csökkenő trend teteje, 641 a Fibo 50. 641 feletti zárás esetén kijön a csökkenő trendből és holnaptól tesztelheti az MA200at újra.
Jászainak az ellenzékkel is jó kapcsolata van,Mészit pedig az ellenzék megpróbálná kicsinálni. Ezért írtam,hogy a cégben csökkent a politikai kockázat és jöhet 1-2 nagyobb speki is nagyobb lóvéval hosszabb távra. Nekem úgy tűnik,hogy a vételi oldal stabil és erősödik. Szép napunk lesz. A kérdés az,hogy hány napig tartunk ki? Így utólag szerintem a hírzárlat és a 700ról való esés 600 alá azért lehetett,hogy 700 alatt tudjon venni Jászai. Én úgy érzem,hogy nem sokáig leszünk 700 alatt és ha átlépjük új szintek jönnek felfelé.
Remélem délután átlépjük a 650-et és bízom benne,hogy 2-3 héten belül a 700at is. A cég vezére gyűjti kegyetlenül,itt meg sok kicsi adogatja. Sok infó lehet amit mi még nem tudunk. Jászai 60% felett van a cégben. Ennyi részvényt nem lehet majd csak úgy eladni. Hosszúra tervez és osztalékban akarja majd kivenni szvsz. Ez majd nekünk is jó lesz :D Azért ebben a hónapban is jöhetne még valami meglepi a cégtől. Mészi kiszállása 1-2 nagyobb befektetőt talán meggyőz majd,hogy csökkent a cégben a politikai kockázat.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.