Ne vicceskedjel mar.A fair ar az lesz amit Geli felajanl majd a reszvenyeseknek ha dobbantani akar.Az pedig max 500ft.Mennyi az egy reszvenyre juto ertek?Es a 180 napos atlag?Ha dobbnatni akar akkor a virus okozta leamortizalasnal nincs jobb valasztasa.Ez csak akkor jatszhat ha kiesett a pikszisbol a Kiralynal.Sok sikert.Gelinek mibol futotta kivasarolni Meszit?Van erre valaszotok?
Biztos nagy dolgok mennek a háttérben de ennél még 2 dolog biztosabb: 1) Nem neked vagy bármely kisbefektetőnek akarnak jót tenni (nekem se sajna) 2) Ezek az emberek semmit sem döntenek önállóan. A Nagyvezír egy mindig kap egy papírlapot átnézi és dönt. JG,ML mind stróman. ne gondoljuk, hogy öállóan feltörnek a 100 milliárdok állami megrendelésekből és nekik jó....
Az állami megrendelés jelenleg 62%-a a bevételnek. A többi piaci szegmensből jön. Tehát nem függ minden az állami megrendelésektől. A fair ár meg 1005 HUF jelenleg, ezt Jászai is tudja. Annyin odaadom.
Szerintem teljesen logikátlan amit gondolsz. Aki kiesik a NER kosárból azt elzavarják, felnégyelik, bedarálják. Nem pedig eladnak neki, vagy úgy is mondhatnám, hogy rábíznak egy céget.
Hát akkor valószínű ezért volt a nagy hírzárlat a cég körül,hogy minél olcsóbban kerüljenek Jászai kezébe a papírok. Nagy dolgok mennek a háttérben,mert ez a vírus para után dőlhetett el,hogy Jászai megkaparinthatja és a cég ezért nem vette magát olcsón. Akvikat is lebegtették,majd Mészi megunta és eladta a részvényeit az OPUSnál lévő pakkal együtt. Lehet a bejövő pénzből majd támasztják az OPIT. elvileg mindenki jól jár. Azért azon érdemes elgondolkodni,hogy Jászainak honnét volt-lett pénze??? A lényeg,hogy a kormányunk és Viktor áll mögötte. Most jöhetnek majd az akvik és a megrendelés cunamik,mert Mészit nem lehet összemosni Viktorral. Én hatalmas,váratlan,pozitív hírnek gondolom Jászai vásárlását. A főnök amit tud begyűjt :D Jelen pillanatban kb. több mint 36milliárd értékű pakkja van!!! Na ez már szép. Remélem azért a Huaweinek átad 1 kisebb pakkot,ha jön a közös cég :D és akkor irány 1000 fölé.
Teged birlak.Igy kivanom neked,hogy en tevedjek.Kopaszt ruhellem.Jo cegvezeto,de a mai akciojaval sajnos 2 verzio lehetseges csak.Keszul valamire az nyilvanvalo.A tul magas % -a nekem nem pozitiv dolog.Tovabbi minden jot nektek.
Én úgy emlékszem, hogy akkoriban szárnyalt a Konzum és nem szétkúrta. Mintha a világ legnagyobb rv árfolyam emelkedésének díját is elnyerte volna akkoriban a paper... kb. azóta van ez a nickem amúgy :) Sőt, megkockáztatom, hogy a Konzum-Opus story hozott új életet a tőzsdére. Baromi sok embert ismerek, akik akkor kezdtek el tőzsdézni a semmiből. És nem a Mari nénik..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.