El kell ismerni, szép ez a kör is. Csak időben kell kiszállni. :) Valakinek tegnap írtam, hogy a "Lufi" nem azt jelenti, hogy speka-körökben nem lehet vele keresni, hanem azt, hogy üres és nem látszik a jövőkép.
Törölt felhasználó2020. 05. 20. 23:00
Ezt én írtam az ott1 csoportba. Nem mostani cikk(2016talán) , csak az IT security, kiberbiztonság miatt, látok benne rációt(Rakoczai nyilatkota most), mivel most a járvány idején fellendülhet az üzletág. Az ottinak pedig vannak már megrendelései ezen a területen.
"Nagyon valószínűnek tartom, hogy a következő közgyűlésig akvizíciós tárgyalásainkat le tudjuk zárni" Ez azt jelenti az én olvasatomban, hogy a következő 1 évben komoly emelkedésnek nézünk elébe.
OTT1 fórumból idézem: "Olvastátok a mai 4IG cikket? Fehér Istvántól kérdezték ezeket -Amikor akvizícióról beszélünk, milyen cégek jöhetnek szóba? FI: Az érdekel bennünket az akvizíciónál, hogy az adott akvirálandó partner szolgáltatási portfóliója, piaca milyen szinten áll szinergiában a 4iG holding tagvállalatainak szolgáltatási portfóliójával, illetve képes-e olyan plusz értéket behozni a cégcsoportba, ami adott esetben általunk le nem fedett piaci résre vonatkozhat. -Melyek ezek a területek? FI: Mindenképpen nagyon fontos terület - és ez világtendencia is - a kiberbiztonság vagy IT-security. Nekünk ebben a szegmensben nincs önálló üzletágunk, bár foglalkozunk ilyen kérdésekkel. Úgy gondoljuk, hogy akvizíciós szempontból ez egy olyan célterület, amit érdemes felépíteni és fejleszteni. A másik ilyen terület az applikáció fejlesztés, amire kialakult erőforrás hátterünk van az Axis Kft.-nél. A fejlesztések biztosítják a legmagasabb hozzáadott értéket, ezért ilyen típusú partnereket is vizsgálunk. A 4iG-nél mi áprilistól áprilisig tervezünk, tehát közgyűléstől közgyűlésig. Nagyon valószínűnek tartom, hogy a következő közgyűlésig akvizíciós tárgyalásainkat le tudjuk zárni, és akár ajánlatot tudunk tenni cég vagy cégek megvásárlására, vagy adott esetben egy lezárt ügyletről tudunk beszámolni. "Itt jöhet szóba az ott1.."
Én még futtatom a csikót, gondolta valaki, hogy 300 alá valaha is beverik? Nos most lazán visszafelé is megcsinálják, legalább is nekem nagyon úgy tűnik. Bármeddig mehet visszafelé is, csak leírom 1100 volt a csúcs és akkor mi volt a cégben, mennyi pénz, ennek a mostaninak a töredéke.
Izgalmasnak tűnik a folytatás! Nekem muszáj volt realizálni így 20%felett,de alig várom,hogy legyen egy kedvező beszálló a későbbiekben,mindenkinek sok szerencsét! :)
MA 200 (704ft) egyebkent legutobb,ha jol emlekszem pont 730ft-rol fordult le.Viszont az akkori helyzetet nem lehet a mostanihoz hasonlitani. https://www.tradingview.com/x/L7IMC9Zq
Gratulálok. Erős a papír. Valaki brutál veszi. Lehet Rogán veszi vissza. Vagy Tiborcz az App eladásból. Én 15x benne. Mindenkinek ezt kívánom. De könyörgöm Feel miért nem lehetett kidobni a Wallist? 😄
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.