Nyugi!Én nem fogok csődbe menni ha valakit meg kell hivni!Úgyhogy ha valaki ezért nem akar jönni,az is jöjjön,nem fog ezen múlni semmi!🤣Bub találta ezt a helyszint,eddig akikkel beszéltünk mindenkinek tetszett!Jövő hét első napjaiban visszatérünk rá!Semmi gond nem volt,szerintem aki eljött,egytöl egyig jól érezte magát,akik annyira nem jutottak szóhoz,mert a többiek sztoriztak ezerrel,utána velük is beszéltünk!Kajázni is lehet itt is,én természetesen fogok!Kiváncsi leszek hányan fognak eljönni!Coobrával még fogadni is fogok szerintem,hogy hányan leszünk!November 15 lenne az időpont elvileg,2 hét múlva magyarul,erre rábólintottak eddig a többiek!Rád meg már fenjük a fogunkat,hogy találkozzunk többen is,úgyhogy kötelező megjelenés!!!Ez nem is kérdés!😂🤣
Az én megfigyelésem az, hogy évek óta elmaradt a Miku rali, szóval már ideje lenne az idén! Ha lesz találkozó (4000) akkor szívesen mennék! Legutóbb nem tudtam ott lenni! Akár Debrecenben, akár Budapesten lesz, ha rajtam múlik ott leszek! Szabi véleménye nekem jó ajánlólevél ahhoz, hogy jó volt a társaság! Ha pedig a következő héten új ATH lesz, akkor mindenkinek is a vendége vagyok! :))) Sóher jeligére! :))))
Az értékpapír piacokon már bonmont-ként használt kifejezés a Mikulás rally. Ez röviden annyit jelent, hogy a nemzetközi részvénypiacokon már egy jó ideje megfigyelt esemény, hogy december elejéhez közeledve a piaci hangulat mindig inkább optimistább, azaz a részvényárak általában emelkednek ilyenkor. A fent említett megállapodáson túl az is kedvezett a részvénypiacoknak, hogy a nagy amerikai technológiai vállalatok jelentései inkább kedvezőbb számokat tükröztek, így a számokból az USA gazdasági visszaesését kevésbé lehetett kiolvasni. Ráadásul, az amerikai jegybank tovább mérsékelte irányadó kamatsávját, és a FED mérlegfőösszeg jelentős csökkentésének leállítása is inkább pozitív hír volt. Bár az amerikai kormányzati adatközlések az állami leállások miatt hiányoznak, ezek a hírek elegendőek voltak ahhoz, a befektetők inkább a pozitívumokat lássák.A nemzetközi hírek tekintetében ezt a fajta lendületet mi elég erősnek látjuk, ezért arra számítunk, hogy idén novemberben is emelkedő részvényárakat látunk, leginkább a fejlett piacokon. Ezt támogathatja, hogy enyhén, de Európából is kedvezőbb GDP növekedési számok láttak napvilágot október végén, és ha Kína szigora az EU-val szemben is enyhül, az az öreg kontinens piacaira igen kedvező hatással lehet. Ezek miatt megemeljük ebben a hónapban a nemzetközi részvénykitettségünket a pénzpiaci eszközök terhére.
Volt kérdés, hogy ez, jó-e vagy sem. Valójában ez egy pozitív hír, hiszen lezárult a nyilvános vételi ajanlat határideje. Ezzel az egyik feltétel bekövetkezett ahhoz, hogy aktiválódjanak a korábban megkötött adásvételi szerződések.
Vissza is fog,de lehet lesz 1-2 kör benne még!Sok pénzzel oda ne menjetek,mert szűk lesz az ajtó!Egy pármillióval lehet mocorogni azért benne aki bátor.
Háborús időket élünk. Mi mást kell venni, mint hadiipari részvényt. A hadi- és űripar nyeresége meg fogja hozni azt az összeget, ami a 4IG-T nyereségesség teszi. TA szerint az éves célár jóval 5k fölött van. Mindenkinek jó egészséget kívánok. Tisztelettel: Gyuripapa
Én lelkes amatőrként már a korrekció harmadik napján azt gongoltam, hogy akár 15-20 kereskedési napon keresztül is kitarthat ez a korrekció. Szerintem még korai az öröm, 4145 átlépése előtt még bármi is lehet. Én 10-re várom a következő kitörést, de akkor 6k-ig is akár. De ez csak az én váleményem, nem értek hozzá.
bocsi, de a rábának semmi köze sincs a papírra, ott magyar spekik húzogatják, a 4igének tök mindegy mennyi ott az árfolyam, masszív többségi tulajdonban van és annyi, nem lennék meglepve, ha szépen visszacsorogna, ahonnan jött
Korábban is írtam, hogy ez a korrekció sokat segít majd a papír 4000 Ft feletti emelkedésén! Sok papír gazdát cserélt és sok kisbefektetőt kiráztak. Nézd meg, tegnap amikor kiállt a nyomás a papírból, már viszonylagosan kisebb forgalom is elég volt egy brutál emelkedéshez! Én még várok híreket, nem véletlen az sem, hogy a korrekció alatt csend volt a cég részéről.Mikor lesz új ATH? Ne feledd tegnap Metis papát idézted! :) Akár a következő héten is megtörténhet, mert a sok más papírokból kiszálló részvényes új célpontja lehet, valamint a Főnök és J.G. is intézhet sok mindent Washingtonban, ami ide kapcsolódik majd a céghez! Szóval irány az 5K reményeim szerint!
Nagyon húz a fejem. Ma fogadom meg kb ezredszer és Ti is higgyetek nekem: pálinkázás közben nem hozzuk elő a sörös rekeszt. Mert akkor az történik, hogy délben kilépek a képernyő elől, ma reggel meg csak azért tudom, hol vagyok, mert a saját kutyáim itt vannak, tehát valószínűleg itthon. Egy kicsit nem figyelek rátok, Ti meg olajat+szűrőt cseréltek, beállítjátok a szelephézagot, guminyomás, versenybenzin, felültök és nyélgáz???? 9,4%????
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.