Lehet, hogy a válság megváltoztatta az alkupozíciót, tovább tarthat a megegyezés. Talán Jászai többet tud alkudni. Elvileg megígérték az akvikat. Osztalékot betartották :-)
Szerintem ez nem függ össze, mert ha ősszel lesz is, már arról is menne a pletyka. Vagy jól végzi a dolgát a management és nem kerül nyilvánosságra, vagy jóval később lesz szerintem. Nem tudom,hogy miért vagyok ennyire optimista, de én az elsőre tippelek.
Ami nekem furcsa hogy nincs pletyka akviról, még találgatás szintjén sem. Azért tsysnél már hónapokkal előtte volt pletyka, most semmi. Ezért is gondolom hogy nem lesz akvi tavasszal. Talán ősszel.
4iG a digitális oktatásért 👩💼💻 Az index.hu példamutató kezdeményezéssel reagált a járvány miatt megváltozott oktatási körülményekre, és elindította az Iskolatévé sorozatát, amely elismert szaktanárok előadásaival nyújt fontos segítséget az érettségire készülő diákoknak. A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz. Az index sorozatában az érettségi vizsgákig történelem, matematika, magyar nyelv és irodalom, a folytatásban pedig informatika órákat adnak elő a kiváló szaktanárok. Az órák az indexen és a Ma is tanultam valamit Facebook oldalon élőben megtekinthetők, de természetesen visszanézésre is van lehetőség a hírportál kapcsolódó oldalain és YouTube csatornáján. Tanuljunk együtt! #Vigyázzunkegymásra! Sok sikert kívánunk az érettségizőknek és tanáraiknak! #4iG
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.