jó reggelt.szerintem aki és ez csak egy személy lehetett tegnap kiszállt, és mehetek lassacskán vissza 280ig.az opusban is logikus volt hogy valaki eladja, nagyobb, de könyörgöm, 180ról ment 280ig, a 4ig nem ment ennyit
Akvira értettem. Akvizíciót el is lehet rontani (pl. tsys, bár így utólag nem is biztos hogy baj), vegyenek jókor, jó céget, jó fizetési konstrukcióval.
Ha nem megfelelően (jelentsen bármit is ez), lép, vagy nem lép akkor viszont nem. Ilyeneket én is tudok mondani. :) Ha pl az OTP vezetés jól végzi a munkáját, akkor emelkedhet az árfolyam.
Investingen megmondták, hogy ha a március 23-i minimum alá esne az S&P 500, akkor új éves mélypont következne az amerikai indexben. Mintha csak Zombori Taktikus Sándort hallottam volna. :D
https://www.teletrader.com/us-stocks-erase-all-gains-despite-additional-fundi/news/details/51791227?internal=1 Stocks on Wall Street finished Tuesday's trading session in the red, erasing all of the today's gains, after lawmakers announced they would push for an additional $250 billion to be added to the small business lending program. Meanwhile, the country's Bureau of Labor Statistics reported the number of job openings remained almost unchanged in February.The Dow Jones Industrial Average was down 0.15% at the closing bell. The Nasdaq 100 decreased 0.40%, while the S&P 500 lost 0.16%.
Akvi akkor lesz amikor lecseng a vírus. Nem egy megroggyant IT vállalkozás lesz, úgy vélem. Fourig csak válogatni fog, ki legyen az arra érdemes! Bagóé!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.