Igen, néztem én is. Ha csak hétvégén nem jön újabb rossz hír akkor hétfőn lehet egy kis plusz a buxban. 4ig attól függ veszi e a cég. Ha hétfőn sem veszi akkor szerintem esik tovább.
Goldman Sachs said on Friday it expects that the Federal Reserve cuts the interest rate by 75 basis points in the first half of the year, starting with 25 basis points cut in March.Regarding global growth, Goldman forecasts it will hover around 2%. The company added that if mitigation efforts fail, a global recession could become an option. The company also said the spreading coronavirus might slice 0.5 percentage points off global growth in the first and 0.2 percentage points in the second quarter.Earlier this week, Goldman Sachs cut the United States GDP growth forecast for the first quarter of 2020 by 0.2 percentage points to 1.2%, citing a worsening situation with the coronavirus outbreak and higher inflation.Breaking the News / TF
https://www.tozsdeforum.hu/uzlet/kozlemenyek/kozel-haromszoros-bevetellel-zarta-az-evet-a-4ig-105331.html A menedzsment várakozásai szerint a teljesítés és előkészítés alatt álló megbízások alapján, valamint a szolgáltatási portfólió tervezett bővítésével a vállalat teljesítménye és üzleti eredményessége az idei évben tovább növekedhet. A 4iG stratégiai stábja folyamatosan vizsgálja a hazai és nemzetközi terjeszkedés, illetve akvizíciós lehetőségeit is.
Az a heti hírek olvasása után is világos mindenki számára, hogy a 4iG Nyrt. a magyar informatikai piacon nemcsak meghatározóvá vált az utóbbi időben, hanem döbbenetes mértékben fejlődött is, villámsebességgel vágott az élre. Mindezt alátámasztja legutóbbi jelentésük, melyet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján tettek közzé.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.