Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
-úgy úgy- na ezeket aztán elemezhetik- "Térkép kell hozzá nagyító"
Jó hallottam sok szabad megnyilatkozást-
6milláig és punktum- érbe annyival**
ugranak rá- hogy kellene már az OBA
MIT KÉPZELNEK EZEK- MAJA ÉN FIZETEM HELYETTÜK-
"Itt arról van szó, hogy ezek az emberek nem azért szenvedtek veszteséget, mert egy kockázatosabb befektetésbe helyezték a pénzüket, vagy rosszul kalkulálták a hozamokat, hanem egészen egyszerűen ezektől az emberektől ellopták a megtakarításaikat, becsapták őket. Erre nem lehet felkészülni, erre nem lehet azt mondani, hogy ezek az emberek jobban vigyázhattak volna magukra. Így az érintetteknek ugyanolyan kártérítésben kell részesülniük, mint a bankbetéteseknek – szögezte le Binder István."
"Március 27-én újból nyomozást rendelt el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Reichardt Ignác, a London Bróker Értékpapír Rt. egykori tulajdonosának meggyilkolása ügyében. Lapunk nemrég értesült arról, hogy a 2000-es merénylet aktáit a Buda-Cash és a Quaestor bedőlésével nagyjából egy időben leporolták, mivel tizenöt év múltán végre esély nyílt a rejtélyes bűneset megoldására."
" A cég weboldala szerint egyébként a többségi tulajdonos Bíró Péter, aki amúgy a Lombard pápa focicsapat tulajdonosa is, nem kizárt, hogy a pénzügyi összeomlás akár a sportklub életére is hatással lehet. "
Úgy tűnik, hogy a focicsapatok csak pénzmosodák...
Mi a fene folyik itt????? Hány cég fog még bedőlni???? Közel a pánik szerintem...
Törölt felhasználó2015. 04. 08. 17:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
NINCS A KEZEMBEN, DE AZT MONDTA A BROKI, MENJEK BE ÉS A KEZEMBE ADJA. KINYOMTATJA AZONNAL. UGYANAZ mint a letéti igazolás, csak más a neve és a formátuma. És ugyanannyi db és összeg szerepel rajta, mint a letéti igazoláson. De ugyanúgy semmire nem jó most és senki nem mondja, mi a köv.lépés és mikor.
Primitív módszerrel éveken át lopott gazdag ügyfeleitől egy OTP-s privátbankár - írta az Index. A nemrég lebukott tolvaj kevesebb mint tíz ügyféltől összesen egymilliárd forint körüli összeget nyúlt le. A bank feljelentést tett az ügyben.
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195