Több mint 30%-os felértékelődést lát a Raiffeisen a BIF papírjaiban. A 12,000 célárfolyam az ingatlanhasznosító nettó ingatlanvagyonát tükrözi vissza. A bank elemzői szerint a tulajdonosi struktúra átrendeződése miatt beszállási lehetőség nyílik, a cég Komoly diverzifikált portfolióval rendelkezik, miközben felvásárlási célpont is lehet egy külföldi ingatlanpiaci szereplő részéről.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=80862
Technikai alapon jól néz ki a papír, szép kis bázist épített 1000-fölött, és lassan de biztosan közelíti meg az ATH értékét, melyet egyben az újabb kitörési pontnak tartok.Hozzávetőlegesen 1-1,5 hét múlva történhet meg a kitörés 1150-ről.Ebből körülbelül 1350-1400 az elvárásom, melyet az 1éves időtávú grafikonra erőltetett , erősen odaképzelt trendvonal alapján határoztam meg, mely egyben az egyetlen ellenállási szintet képezi ,ha nem számolom hozzá az általam amúgy is inkább kitörési pontként meghatározott ATH-t. :)
Aki vesz és keresvele sokat, annak szívesen. :)
" Spédert egyébként Nobilis hívta be a vállalkozásba, ami azért előnyös a számára, mert a kiszállni vágyók papírjait ő csak nyilvános felvásárlási ajánlattal - azaz a fix ügyletnél lényegesen drágábban - tudta volna megvenni, mivel átlépte volna a kritikus 33 százalékot."
És kicsit többet ér a cég a könyv szerinti értéknél.
kb.10070 forinton nem adták, ami mostanra kb:10900huf-ot tenne ki/részvény.
Tehát az ár rendben van, bár a tizedelés pszichikai hatása 15-20%ot tolni fog az árfolyamon.
Én ezt látom , ha valaki máshogy gondolja , ossza meg vel(ünk)em.
Üdv.
jah. anno pplastnal szivtam meg igy...
lattam a jo kis arfolyammozgasokat, jol belevettem, ugy is mozgott ahogy vartam, s megis rajtam maradt a papiros. (szerencsere hamar ki tudtam szorni, ha kis nyerovel is, mert utana esos idoszak volt...)
csak azt nem ertem, miert nem latom a portfolios koteslistaban, amikor arfolyamgorbeknel meg latszik ez a kotes...
nomindegy.
Megjegyzem, nekem is ott volt a 9800-as vetelem, s megsem sult ki. Szoval ez lehet a fix kotes. egyik zsebbol a masikba.
(jah, mintha a bet oldalan fent lennenek a kotestipusok, ahol lehet magyarazat a "technikajara". en anno a "brokeremtol" kertem el a doksit)
12,000 forintos BIF célárfolyam a Raiffeisentől
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=80862