Tegnap én is gondolkodtam azon, hogy 22800-tól megshortolom, - tulajdonképpen számítottam erre az esésre - de nagyon veszélyesnek tartottam egy olyan bika piacon, mint amilyen most ez.
bukóból már jó nagy nyerő lett, köszönhetően a március óta tartó rallynak, de azért bosszantó, főleg, hogy nem esünk és a shortom nem áll túl fényesen.
Na ennyire nem voltam tudatos, inkább csak érdekelt a tőzsde mint olyan, és akkor volt egy olyan esés aminek nem lehetett ellenállni. Fene se gondolta volna, hogy onnan még feleződni fog az otp...
Na ennyire nem voltam tudatos, inkább csak érdekelt a tőzsde mint olyan, és akkor volt egy olyan esés aminek nem lehetett ellenállni. Fene se gondolta volna, hogy onnan még feleződni fog az otp...
Nem, én csak ezen a néven regisztráltam és csak ezt az egy nevet használom.
Nem is vagyok híve annak, ha megváltoztatja valaki a nick-jét.
Persze az más, ha valakit kitiltanak és továbbra is itt akar lenni, de arra meg az a véleményem, hogy a hsz-eket úgy kell megfogalmazni, hogy ne tiltsanak ki.
Volt régen ittt egy srác azt hiszem attilla22 vagy valami ilyesmi 4évig szimulátorozott aztán egy félévig itt volt azóta nem láttam.Nem vagy itt csak más néven?
1012 határidő
ELSŐ!!!!