Szerintem minden nap csak első és utolsó kereskedési félórát kellene megtartani. Sőt buxon elég lenne csak 17:00-17:06-ig kereskedni, hisz itt őgyis oda rakják a zárót ahova akarják.
HJani: köszi. Akkor hullámozzunk szépen le, és várjunk türelmesen, hisz még a short éve van.
Amit A -val jelöltél az nem 5 részű hullám volt, hanem 3. Tehát korrekciós hullám. Utána a trend irányába folytatódó 5 hullámból álló csökkenésnek kéne jönni.
Ennek az 5 hullámnak az 1-ső hullámának az 1 hulláma volt a csökkenés eddig. MA ennek a korrekciója volt a 2. hullám. Úgy tűník nem folytatódik felfelé. Most jön az 1. hullám 3. hulláma lefelé.
joe99 rátapintottál a lényegre. Csak a 3. hullám vége nem fért be a rajzba:)
hihetetlen mindig addig tökölök míg lemaradok a sáv tetejéről most is volt egy felszúrás majdnem 22000-ig, de addig tököltem míg megint lemaradtam, ricsit is akartam venni 42.400-on jó lett volna, tegnap a 19.200 mol is, itt sávozik lehetne fogogatni 20-40.000-ket csak bátrabbnak kéne lennem, de ezen a magyar piacon bátornak lenni öngyilkosság, sajnos, ezt érték el orbitálisék h mindenki elbizonytzalanodott a béttel kapcsolatban.
1012 határidő
ELSŐ!!!!