..a buxnak mindegy...ha ma esni fogunk,akkor nyitóban és utána felmenet..na itt akkor gyorsan dobni a longokat...ha pedig lent nyitunk,akkor az út felfelé lesz...ma is az lesz,amit a hazai spekik akarnak...
...én 21700-ről várom a lefordulást..usa nyitásig csak lassú lecsorgás,majd felgyorsulhatnak az események...
Ha valóban beleásod majd magad és kitartó vagy, amiket most leírtál, másként fogod látni és a kereskedéshez egyre kevesebb dolog fog érdemben érdekelni az árfolyamgörbén kívül (=nő a hatékonyság).
Nem csodaszer ez sem, de olyan, mint a kábítószer: nincs vissza út. ;-)
Tetszik ez a hullámelmélet.
A stratégiámat erre akarom építeni (csak még meg kell tanulni). vsz ez lesz az ami legközelebb áll hozzám. Hiszek benne
A hullámhosszokat meg fundára alapozom (meg a minket befolyásoló más indexekre (főleg DAX), mert szerintem a 2 nagyon összefügg.
A BUX nem elég önálló....
Nehéz rövid és használható választ adni rá. Röviden csak annyit tudok most mondani, hogy a korrekciós hullámkép mindig többféle értelmezésre ad lehetőséget (sokfélék lehetnek), a különféle változatokat egyenként mérlegelve tudod elvetni/megerősíteni a nagyobb időtávú mintázattal együtt vizsgálva.
Én most azt feltételezem, hogy a 12.02-i csúcstól kezdődően a párnapja zajló komplex korrekció részeként egy expanded flat formálódik, amelynek ma véget érhetett a B hulláma, a C ismét lefelé jön 21900 alá. Ez csak egy a lehetséges verziók közül, a hullámszerkezet ezt nem cáfolja.
Tudom, hogy mindig elvicceled, de nincs kedved egyszer egy szemináriumot tartani? Biztosra veszem, hogy érdeklődőben nem lenne hiány! Ez ellentételezést meg gondolom megbeszélés tárgyává tesszük..
1012 határidő
ELSŐ!!!!