Nem tört az még, 200 napos alá kellene mennie legalább 2 napra hogy megtörjön.
ma nagyon beadták a molt, holnap péntek, ha ma + ban zárnak az amik, holnap érdekes nap lesz.
Benne van a pakliban. De pár napja, mikor Kósa élőben beszélt a hír tv-ben valami devizahiteles megmentésről, és bankokra történő tehet áthárításról, akkor percek alatt esett otika 100 Ft-ot. Szóval otp elég drágának tűnik. Bár mondom 5100 Ft felett érdemes lenne longban gondolkozni. Viszont amíg az 50 napos mozgóról mindig visszaverik, addig otp csakis short.
Kína napos chart, 3 hónap: link
Egyértelmű, hogy van egy szint amit nem tud átvinni, és adják. 2%-ot esett ma. Volt egy emelkedő háromszög, de nem tört ki belőle felfelé, hanem zutty.
Hiába a pár nappal ezelőtti kedvező makrók, hiába a réz világpiaci árának szárnyalása. Kínának (is) kampec..
Az Snp-ben van 1 szép emelkedő 3szög aminek most az alja 1070-80 között található !
Addig gond nélkül lemehetne és maradna a pozitív várakozás és utána irány 1150 !
Nagyon kíváncsi vagyok mi fog történni. Kissé beszűkült az S&P. 1119nél a fibo egyelőre fogta az esést, ha a 200 napos alá is lemenne az S&P akkor valóban jöhetne a sokak által várt esés.
Egyelőre én még bízok abban amit írtam korábban.
Pepe! pillanatnyilag úgy állnak a dolgok hogy nem leszel bazári majom a főtéren, pedig jó lenne ha olyan adatok érkeztek volna ami Moony tézisét igazolva hosszú emelkedést hoz. Mert akkor az emberek zsebében több elkölthető pénz lenne! Így viszont elmondhatjuk( pillanatnyilag úgy tünik) , hogy tegnapelőtt láttuk a tetőt.
Persze hogy tudom,de van egy "hibernált" mini pozim a bányában + múlt heten távollétedben nyitottam a hegytetőn
amire ma ráadtam. Stop van, de bízom hogy nem lesz aktv még jóideig.
napi.hu-ról: "Lengyel és cseh felminősítést lebegtetett meg a Moodys"...."Szerdán az S&P után a Moody's is aggodalmát fejezte ki Magyarország fiskális megbízhatóságát illetően."...: link
Szóval, ha külföldi befektető lennék, akkor nem magyar részvényt vennék az biztos. Itthon csak a magyar nyugdíjpénztárak veszik a bluekat, mert törvény kötelezte őket, hogy a forinteszközeiket 30-ról 40%-ra kell növelni 09.30.-ig. Vajon mi lesz 09.30. után, amikor megtörténik a nyugdíjpénztárak portfolio átrendezése, és kifogynak a kp.-ból?....
1012 határidő
ELSŐ!!!!