meg van... egy része... mindent el akarok adni lassan mert nem akarok 30fokban a gépelőtt gornyedni.... Tegnap sem voltam mert kint voltam.... egy gyönyörű kertitavat épitettem sk...:)
Daxturbo! lemaradtam a Syni-ről tegnap nem jutott el hozzám az info. tvn.hu weblapon nem sok minden van :( akkor ma is syni vagy a tegnapi volt a csúcs? meddig mehet,
Törölt felhasználó2005. 05. 27. 08:31
bpmcwap,remélem nem adtad el a synergont,én mondtam :))
Na ilyen nem nagyon szokott lenni!!És a négyből kettő a top 10-ben! Minek adtam el én múltkor balek módon az egisem 15250-ért?? Még jó hogy visszavettem tegnap... Na végre, már azt hittem idén is csak balek üzletekbe fogok a csodálatos tavalyi 2. félév után...
Én tegnap beszívtam az esést. Ma elment tőle a kedvem, szerintem sok mindenki másnak is. Ahogy nézem jól döntöttem. Szerintem a 6300 már kemény neki, legalábbis ezzel a lendülettel. Viszont ha ma nem megy át rajta szignifikánsan, akkor lefele fog menni egy ideig (szerintem).
érdekes lesz ez a mai adő döntés az biztos. meg minden nyereséges ügylet után fizetsz? vagy összevonhatod a veszteségesekkel? mondjuk ha éves szinten max 400ezer az nem nagy cucc. kell alapítani egy társaságot, egy számlára betolni a pénzt amivel tőzsdéztek kicsibe,és ha egy számlán van nagy összeg és azzal eléritek a 400ezres plafont onnantól nincs tovább adó, és jobban jöttök ki
próbálják támasztani az OTP-t 1000-es pakokkal de előbb utobb elfogy az is. én most nem vennék az biztos ,és ti? Daxturbo te hogy vagy ezzel? nincs új ötlet? a multkoriak többségében bejöttek. köszi
Törölt felhasználó2005. 05. 26. 09:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
nagyon jó idő van kint, és nagyon nagy pangás bent, eladni mindent ,kimenni napozni majd esés után visszajönni kicsit venni :)
TIPPSAROK