Ez a WC M egy csomagoló és töltőberendezéseket gyártó korábban veszteséges, most kb. nullszaldós cég. Nem vitatom a az árfolyamnyereséget, mert ez tény, de én óvom magam az ilyen rizikós cégektől,mert ezek úgy viselkednek, mint pl. a Gardénia.
A legnagyobb maffiózók a bankokban ülnek. Ezért nem kell csodálkozni, ha teszik a dolgukat, azaz maffióznak. De éljetek vele, ha átengedik nektek az árfolyamnyereség lehetőségét. Leverik az árfolyamot, tessék.. tessék vásárolni.
Törölt felhasználó2005. 05. 25. 15:20
A kedves Csányi bácsi és társai a részvényeik eladásával zavarják az OTP árfolyamát. Kár, hogy mindet nem tudom felvásárolni.
A BUX szép fokozatos emelkedése megállt. Az OTP-t felhúzták, de 6300-nál többet nem adnak érte, megint megtelt az eladói oldal. A MOL a reggeli megugrás után visszakorrigált, aztán beültek páran longba, hátha tovább megy, de ez is erőtlenül behalt. Jönnek a pozi zárások lassan, és ha ránézel a BUX chartra, adja magát, hogy lassan forul lefelé... Hát ebből. Ami nem jelenti azt, hogy igazam van:)
Sziasztok délelött elvoltam ,számlát nyitni a quaestornál a hati miatt!Közben eladtam a richiket 25600 ér én komolyan azt hitem hogy le fognak jönni 252-300 ig az árral ott visszavettem volna,de most úgy néz ki vissza mászik plusszba!Bezzeg az Egist nem adom az viszont milyen szépen visszaesett kis forgalommal!Most akkor inkább az egisbe száljak be 171-200 környékén?
TIPPSAROK