az enyém majdnem 3X a Tiédnek de azt tudom legalább, hogy ha velem történik valami akkor akit én megjelöltem örökösként az egyösszegben egyből hozzá jut a pénzhez.
Szíved joga ! Senkit sem szeretnék befolyásolni, főleg nem rossz dologra de ne feledje senki,hogy ez a mnyp is kötelező volt és nem önkéntes.Én még választhattam.
Bár nem engem szólítottál meg,...én nekem még a 1.647 ezer forintos (tegnapi árf) egyenlegemmel is emgéri maradnom.
A konkrét 1,5 millió jobb, mint a pl 20 milliós ígéret. szvsz
okok:
1. van még 30 évem
2. Családi statisztika szerint nem fogom megérni a 65-öt
3. Kezetcsókolhat a "társadalom", h. fizetem a járuléklot (adót), de nem "kérek" nyugdíjat, több marad nektek,...szükségetek lesz rá!
4. Elvi kérdés= nem szívesen járulok hozzá olyanhoz ami egyértelműen káros az ország hosszútávú érdekeire nézve!
persze átgondoltam.
két év és már 65 év lesz a nyugdíjkorhatár.
tudod hányan vannak már kint a temetőben
65 éves kor alatt?
sajnos nagyon sokan.
sokkal többen mint akik megélik ezt a kort.
és sajnos nem arra felé tendál a mutató, hogy ez fordulni látszik.
sőt...
Mint már írtam egyszer nem vagyok érintett és nem is szeretnélek bosszantani de kérdem,hogy tényleg gondolkodtál már ezen az ügyön? Ha ottmaradsz a nyugdíjad 30%-át fogod megkapni ha nem megy csődbe a pénztár. Oszkó Péter is bejelentette,hogy marad, csak az ő 30%-a nem hasonlítható össze az átlag polgár 30%-val !
Ezt nem az agitációra való hajlam csak a józan gondolkodás mondatja velem .
Elvették a MAGYARemberek nyugdíjmegtakarítását és felélik jövőre
Kiiktatnak minden alkotmányos féket: bedarálják az összes eddig független állami intézményt és egyszerű pártszolgákat ültetnek az élükre.
Korlátozzák a sajtószabadságot, a minimális európai, jogállami korlátokra sem adva.
Bedöntik a forintot, a tőzsdét, az országtól való elfordulásra kényszerítve a külföldi tőkét, a befektetőket - akikben nem ellenséget kéne látni, apuskám!! Tudod, hányan dolgoznak külföldi cégben M.o-n? Kurva sokan! Tudod mi lenne itt, ha ezek a vállalatok reagálva a külföldellenes retorikájú kormány faszságaira szépen sorban kivonulnának? Összeomlana a magyar munkaerőpiac, százezrek veszítenék el hipp-hopp az állásukat.
Szánalmas és hihetetlen sötétségről tesztek tanúlságot, anmikor a magyar érdekek védelmére hivatkoztok.
"Magyar honban élhessünk Magyarok módjára.Na ez a Fidesz."
Szélsőjobbos butaság.
Ha mindazt, amit most a tetves hazaáruló Fideszed művel, annak idején az MSZP-SZDSZ koalíció lépte volna meg, most habzó szájjal tüntetnél a Kossuth téren Te is! Jogosan!! De a népnemzeti dumával az elmúlt 8 évben elkábított tömegek annyira el lettek hülyítve, hogy észre sem veszítek, hogy mindazt, amit a bandád csinál az országgal, az rossz, hihetetlenűl káros, nemzetellenes és az ország jövőjét veszélyezteti!
PANNERGY