pedig szóltam 495-nél is még:) Benéztem. Látom már megint személyeskedő irány jött elő, mellé sajnos a legkevésbe se kulturális (cimeznem se kell). farkas fölösleges volt a trollunkra annyi sort és ezáltal időt pazarolni. Te is ugyanolyan jól tudod, hogy ki, meg a régebbi nickjeit is ismered.
Ha apocca-ra gondolsz, akkor őt nem ismerem személyesen, csak innen! Volt idő, amikor kulturáltan lehetett fórumozni ebben a topikban és ezt tettük! Tudok róla pár dolgot, annyit, amennyit ő akart, hogy tudjunk! Nem kérdezgettem személyéről bővebben, mert ez nem olyan" fórum! Nem tudom, hogy lehet e barátságnak venni egy ismeretlen topik lakót itt, az biztos, hogy nem vagyunk haragban! Régi motoros itt és tud viselkedni! Ha többre vagy kíváncsi, kérdezd őt! Netán valakit piszkál", annak észre kéne venni magát. Ok nélkül nem teszi!
Hogy tisztább legyen a kép! Nincs ükunokám, elmúltam 20 éves, de nem vagyok nyugdíjas!!!! Ennyi tartozik ide, hogy világosabb legyen a kép.:) . megjegyzés: Azért mert egyesek megjegyzésére a korommal kapcsolatban nem reagáltam, attól még nem biztos hogy helytálló! Persze sokan tényként vesznek itt mindent, amit leírnak. Ez nagy probléma egy tőzsdei topikban, főleg!
Látom fáj az igazság! 😃😃 Tudnák én is hasonló stílusban üzengetni, igaz nekem már nem erényem a fiatalság, de viszont volt gyerekszobám! Nem lételemem a bunkóság! Neked lehet, hogy utó magyarázatnak tűnik, mert csak vonalak húzogatását látod a chartokon, ahogy már kifejtetted ezt is.! Meg kell nézni a régi chartokat, mikor is került fel az 500 feletti pingi, stb! Aponál megvan amúgy, de annál sokkal régebben volt! Lényegtelen... Ja és jól emlékszel arra a 440 felettire, de előszőr 450 volt. Régen volt amikor mondtam, lehet evvel kevered a 2 évet, szóval ez se annyira utó..! :) A mostani charton pedig megláthatnád, ha tudnád mit kell nézni, hogy mi is volt a lényeg! Mindig felcímkéztem az ellenállási szintet (434-nél)! "~530-s célár ellenállása"! Ezt kellett megvárni, hogy leküzdje az árfolyam!! Ezért volt a 440 feletti ajánlás anno... és ezért kell a vonalakat húzogatni!! 👍 Persze tudtam már szépen keresni vele az alsó forduló óta is, ne aggódj! Ahogy látom most is széllel szembe mentél, mint mindig! Igen a pénz az kevés ehhez, jól tudjuk! Ne aggódj, nem tértem vissza, itt még mindig ugyan az a stílus uralkodik, amiben nem kívánok részt venni! Nyomhatod a Rékasi dumát, de az se segít rajtad, inkább árt! Én sem csípem, de sosem fogom így gyalázni és senkit, ahogy te szoktad! Bedobtam pár chartot (nem neked) irányzéknak, hátha jól jön valakinek és lépek is! Ezért voltam itt! A topik nélkül is kiválóan tudok kereskedni, van saját chartom, amit rendszeresen frissítek, sok vonallal! :) Megyek, mert már túl sokat voltam erre, többet úgysem tudok segíteni, vagy ártani!!
Mtelekom