Nem változtatott Magyarország
adósbesorolásán az Standard and Poor’s hitelminősítő,
az ország maradt a BBB- kategóriában pozitív kilátással. Bár a nemzetközi
hitelminősítő elismerte a magyar gazdasági növekedést, mely idén akár 4
százalék felett is tetőzhet, de az államadósság, mely tavaly a GDP 70,6
százalékára rúgott, csökkenési ütemével nem volt megelégedve. A növekedéssel
kapcsolatban a túlfűtöttség jeleit vélte felfedezni, ami hosszabb távon
ronthatja Magyarország versenyképességét és a fizetési mérlegét. A jelenlegi
növekedést szerinte leginkább a külső felívelő gazdasági ciklus és a
költségvetési stimulus támogatja. Hosszútávon 2-2,5 százalékos potenciális
bővülést tart valószerűnek, amiben a romló demográfia is szerepet kap, főképp
hogy a kivándorlás ellensúlyozására a magyar kormány továbbra sem nyitott a
bevándorló munkavállalók fogadására.
Orbanek beszeltek bizonyos gazdasagi veszelyekrol. A vilagban igazi fordulatnak jele ugyan meg nincs de semmi nem tart orokke. A tozsdek,eszkozarak egekben. A kamatok extraalacsonyan. Nem folytatom de a bolcs ember az elozmenyekbol tanul.
Nem ertem miert varna mast a hitelminositoktol valaki mint Orbantol. Tanultak tole:) Tetteire figyelnek,ami azt jelenti akkor lesz felminosites,amikor telecom kulonadokivezetes. Jo hir az hogy torent bizonyos elmozdulas ez ugyben,hiszen 4,6 a gdp novekedes,majd szeptemberben meglatjuk....andare baratunk teoriaja szerint akkor indulunk...kivancsian varom. A vilaggazdasag fordulrol annyit,hogy ez a naivitas tetofoka szvsz. Hova fordulna,a pokolba? Tramp uram rizikos ugyan,de lathatolag meg ot is elviseli a vilaggazdasag,ugylatszik a fordulattol jobban felnek mint Tramp hulyesegetol.
Ne hogy azt mond, komolyan veszel egy politikus szavát:) (az említett is talán akkor járt egyszer közelebb az igazsághoz, mikor azt mondta azt figyeljük mit csinál, nem azt amit mond)
4,6%-os gdp novekedes mellett ki kene vezetni a telecom kulonadot. Ahogy igerte ov. Nos ha ez megtortenik felminositenek,hiszen feltetelkent szabtak a hitelminositok,amit egyebkent ov is megigert,lasd az egyutt sirunk,es nevetunk kiszolast......amiben ugye arra utalt hogy akkor vezetik ki ezeket a sarcokat ha a gazdasag beindul,hat beindult. Szerintem az a hiteltelen aki nem tartja be igeretet!
Hát az biztos... mire is jutnátok nélkülem... Megmondom : koldusbotra ! Ahogy fogtok is ha ragaszkodtok az Mtel-hez ! :) Egyébként minden mindegy : ha a minősítőkhöz kötik a dolgaikat az alapok, akkor az a szent és dumálhattok ti (vagy akár még ÉN is) akármit az lesz oszt jóvan ! Egyébként a befektetőknek totál mindegy, hogy a csúti alakváltó vagy a mindenki fletója van hatalmon CSAK SZILÁRD legyen az a hatalom ! Oszt akkor befektetnek. ( Jah meg nem szeretik ha közben szopatják őket) Ilyen aljadékok ezek a kapitalisták. Különösen a bankok mocsok szemétládák akikkel az alakváltó csinált is némi álharcot, de pofán baszták, hogy visszafordult egyből....
De nem jo ! Legalabb ezt lassuk be. A masik forumon nem lehet meggyozni valakit ,hogy 300 ezer az atlagber ,azert mert utalja a Fideszt. Az atlagber akkor is annyi amennyi.
Akkor megint igazam lesz kedden a "l*faszt megy ez 430-ra" mondatommal :D :D Istenem, hogy lehetek ennyire okos...... De perszt nem léptem semmit, mert csak lár-púr-lár vagyok okos és nem használom ki magam :) Ennyike....
Egyértelmű politikai irányítás alatt működnek,nem is érdemes kommentálni/azért szar egy banda/ már két éve legalább,hogy két osztállyal is feljebb kellet volna minősíteni bennünket! Abban sem volt kétségem,hogy a törököket leminősítik,de az más tészta.
Mtelekom