Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
azért azt ne feledjük, hogy év elején 390-400 árfolyammal indult az USD/HUF...és egész évben csorgott le, 20% körüli esés volt.....Nem lehet ennek eredményre gyakorolt hatását kivédeni, ez pedig érződik az árfolyamban....
hát a vezetésnek ha nem szólnak oda nagyon csúnyán a közgyűlésen akkor nem tudom mi történik..... sőt ha nem kezdeményezik a leváltását a nagy főninek már az is érdekes..... kiment az usaba orbánékkal, jászai kötött pár üzletet .... ez meg utazott egyet :D SZÉGYEN !
Ebből a fosból én is adtam már el pont adóoptimalizálás miatt én is. Legalább ennyi hasznom legyen belőle. Még lehet adok el kicsit aztán így meg tudok szabadulni ettől a fostól legalább részben
Most, hogy beverte a fejét durván 9900 körül és az idénre nincs tovább, adóoptimálás miatt kénytelen vagyok certiket eladni. Adnék TL42-t meg TL23-at, majd visszavennék TL23-at. Épp csak annyi a baj, hogy a 23 is sold-out lett időközben (más kérdés, hogy amúgy az árjegyző le se szarja a 42-t), szóval ez így érdekes lesz.
Orbán tegnap azt állította nem lesz asztalon az orosz vagyon befagyasztás, ma már más hírek jöttek reggel, ennek az embernek egy mondata nem igaz már....Ha az orosz vagyont felhasználják, akkor az Otp-Richter páros nagy gyomrost is kaphat egy orosz válaszlépés miatt....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.