Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az én türelmem is véges. Nem fogom hetekig az átvezető számlán tartani a pénzt. Ha tovább tökölődnek kiállok, aztán dugjanak egyedül, essen ameddig akar.
azt mondjuk totál nem értem, hogy aki veszi, az miért a certi felett 100-150 FT-al veszi, ha ráengedné a certire, akkor meg 300-400, netán 700 FT-al lentebb vehetne longot, zárhatna shortot.....
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter.-Az árfolyam eddig nem tudta megtörni a 9 690-es természetes szintnél húzódó támaszt, így a további esés még nem kapott teret. Az esély azonban megmaradt, mivel a görbe erősen letapadt erre a támaszra. A 9 690 pont alatti következő vízszintes támaszok: 9 375, 9 065, 8 750 pontoknál fekszenek. Jelenleg vételi jelzés nem látható, az árfolyam nem is túladott, így az említett szintek lefele elérhetőnek tűnnek.Ellenállások: 10 625; 10 940; 11 250. Támaszok: 9375; 9065; 8750.
Ebbe a buzi 100 forintos sávba elkínlódik már ebbe az évbe, kár ezt írni is. Tetves szar szemét papír ez. Esni se, emelkedni se tud, nagy segítség volt itt ez a majomkodás is cégtől, hogy belevettek...
Nem látom mikor ér véget! A forint a választások utánig nem fog gyengülni szerintem, sőt!!! 310ft körüli dollárt emlegetnek és az euró is 370 körül lehet tavasszal... Az évvégi jelentésre nem hiszem hogy ki fog lőni... Az osztalék lehet ami miatt emelkedhet az árfolyam, már több helyen is belengették az extra osztalékot ami a jelenlegi árfolyam mellett 8% körül lehet. Új - számottevő - készítmény 2026 őszén lehet. Ami még komoly mozgást okozhat az az abbvie kommunikációja az árcsökkentéssel kapcsolatban.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.