Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Amugy mindent felreteve ….. az arcsokkentesek egy erosen kutatasra epulo iparban erosen a kutatasok visszafogasa mellett szolnak , minek koltsek sokat ha aztan nem tudom visszahozni profitban mert vagy az allam huz le vagy nem tudom eladni a gyogyszerem amennyiert szeretnem ?
Második neki rugaszkodásra ,már Ma200 leküzdése jön , 10750,10800 ? De 11000 fölött jön a hosszú távú sávból való kitörés .. Furcsa dolog ez a tőzsde korábban alig bírtam magammal, aztán rájöttem be kell tenni és csüccs ... :) pár napja akik realizáltak 10510 en ,hogy na végre .. hát nem ... :)
Pénzeső: szép summát kap a Richter Amerikából. -Három hónap alatt 900 millió dollár volt a Richter stratégiai termékének a forgalma az Egyesült Államokban. A Vraylar eladások után szép summa érkezik Magyarországra, üröm az örömben, hogy a befolyó dollárok jóval kevesebbet érnek forintban, mint az év elején. Pénzeső: szép summát kap a Richter Amerikából - Economx.hu
Én regóta olvasom ezt a fórumot de most írtam először. A posztomban meg leírtam hogy lehet hogy nincs igazam. Azzal kapcsolatban hol kell lennie az árfolyamnak. De ilyen a tőzsde. Mindannyian bedobjuk az ötleteinket és arra megy az áfolyam amerre a legreálisabb az alapjan mit gondolnak az emberek. Ha szerinted kevesebbet ér és elakarod adni mert szerinted máshol van a reális ára tedd és ha igazad van pénzt keresel. Sok sikert hozzá👍
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.