Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
akkor jött ki a csökkenő trendből...ideiglenesen...a háborús jó hírekre aztán meg vissza a certi miatt nem adtam el mert nem volt mennyiség, nem lehetett volna visszaszállni
Hát én artok mindent.... de igen erősen gondolkozok. Ha nem állna itt meg...... worst case szcenárión gondolkozok. Nyilván pattanás jönni fog valahonnan..... ha minden kozna akkor visszaszállok másik certibe és a pattanást meglovagolom más nincs.... ez a worst case . A mostani szcenérió a kivárás és feltételezve hogy átmeneti a baj..... ebben az esetben év végére a célárakat kicsit lejjebb húzva de oké lesz. Optimista meg nincs
fokozatosan szabadulnak meg a mogottes termektol, nem ontik a piacra, ezert emelkedik nehezebben ilyenkor. HACSAK valaki nem önti le piacival, akkor tud nagyot borulni
ÉN azt nem értem, hogy elvileg a TL44 az sold out volt, vagyis minden certi kinn volt piacon. Ma a TL44-en alig 7 milla a forgalom, vagyis nem adtak el sok certit piacon, nagy része KO-ra maradt. Ehhez képest a kiütéskor nem láttam túl nagy kötéseket. Hogy van ez ilyenkor? Mit nem látok?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.