Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha egy chartot a fontosnak, és relevánsnak tartok a pillanatnyi pozícióim, kereskedési szándékaim alapján, azt lementem. Az én döntésem hogy figyelembe veszem e. A szekta szó használata nyilvánvaló fogalom zavar.
Na igen, amikor feltette a grafikont, hogy hova is lemehet az árfolyam, aztán sokaknak nem tetszett, és levette. Pedig meg kellett volna hagyni.... Na meg így akkor a többi topikba se lesz. Bravó szektások.
A pihi OK, arra mindenkinek szüksége van, de végleges jelleggel ne hagyd már itt a fórumot olyanok miatt, akik "Anti farkasfu" néven hoznak létre topikot. A gyerekemnek már óvodás korábban több esze volt, mint azoknak együttvéve. . Furcsa mód lehet, hogy azt kellene csinálnod, mint nagy "ellenfelednek" Corleonénak. Felteszed a chartot, fűzöl hozzá egy-két mondatot, aki érti az érti, aki nem az meg így járt. El se olvasnám a többiek hozzáfűzött kommentjeit.
Tevedsz szavazás az van en indítottam👍csak azt nen tudom befolyásolni te hogy döntesz en sajnalom ,sokat lehet tőled tanulni es köszönöm amit megosztottal eddig . A többi a te töntesed sajnis teged megértelek de sokaknak nagy szüksege lenne rád 🙏
-Ha a béke irányába valamicskét előre lehetne lépni,az itt nagy emelkedést hozna a P/E-tekintetében.- A kitettség miatt a Richter a béke egyik fő nyertese lenne, jövögetnének vissza a 3-éve elment Intézményi befektetők.-
Ha lehetne én 10-szer is igennel szavaznék. Nagy szükség van itt a munkájára és akinek meg nem tetszik már korábban is írtam görgessen tovább és tegye meg a szívességet hogy nem fűz hozzá bántó kritikát. És köszi Farkasfu az eddigi segítségedet.Én sokat tanultam tőled, hálás vagyok érte.
Megértem és sajnálom. Szerettem a munkáidat! Nevetséges, hogy emberek nem tudják a dolgokat helyén kezelni… mindegy is, kár róla beszélni. Az ostobaságra még nem fejlesztett a Ricsi gyógyszert 😅
Nemhiába írtam azt neked amit írtam... Itt olyan harc megy a háttérben mint az állat, egymást cikizik, szapulják, hergelik, topikok és anti topikok alakulnak... Ff meg berágott. Visszatérve a ricsihez, egy százast esett a csúcs óta nagyjából, ez már elég volt rá, hogy a túlhevult rövid tf-es indikátorok lehűljenek. Megint kéne egy olyan elmebeteg nap, mikor mindenki a buy gombra tenyerel, hogy végérvényesen validáljuk a csökkenő trend végét. Azért a kis ördög nem alszik, 10700 visszatesztje is aktuális lehet még.
Reméljük nem indulunk újra délnek. Talán az új cégvezetés egy picit jobban figyel az árfolyam alakulására. Ha jól tudom még mindig van srv keret. Örülnék, ha végre megugraná stabilan a 11K-t. Én idén ismét ettől a papírtól várom a legnagyobb pozitív irányú elmozdulást a blue-k közül. Meglátjuk. Persze ettől lehetnek benne kanyarok… :) Ff, az lehetséges, hogy letörölted az összes rajzod imgbb-ről? Vagy csak nekem nem tölt be semmit?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.