17:00-tól a zárószakaszban nem az aktuális árat, hanem az ELŐZŐ napi zárót mutatja folyamatosan. Egyedül a kötéslistákban látod, hogy mi történik. Nagyon tré, megírtam ezt is még a teszt időszakban, eredmény semmi, pedig nem nagy dolog kijavítani...
Sikerült-e saját elrendezést létrehoznod? Én próbálkoztam, de az üres lapon max 1 db widgetet tudtam kitenni, de a mérete annak sem változtatható. A kereskedés BÉT felületen az ajánlati könyvek ablakban a 10-es könyvből csak 7 sor látható. Csak a csuszkával tudom megjeleníteni a 8-9-10. sorokat. Itt sem lehet méretet változtatni, vagy az ajánlati könyv helyzetét megváltoztatni. Realizált eredmény, napi lista, átvezetés, archív dokumentumok, stb. továbbra sem érhetők el.
Aha, a kumulált darabszám szintenként a könyvben. (KH weben ez is látszik, KH appban is látszik, csak az appban a könyvet szétszedték 2 fülre, így nem látod egymás mellett a 2 oldalt) Kedves Erste, ezt is meg lehetne csinálni. 😉
Példa:Vétel Eladás Sum Vételi db Vétel ár Eladási ár Eladási db Sum 5 5 708 710 1600 1600 1293 1288 706 712 1125 2725 17193 15900 705 713 400 3125 és így tovább Amit hiányoltam a Summa oszlopok.
Pl. Árfolyamértesítőben is nagyon béna az Erste. Beállítod, teljesülése esetén kis ablak felugrik, és ennyi. KH-nál pl. lehet állítani hozzá: - érvényességet (hét, hónap, év, saját), így teljesülésnél nem törlődik automatikusan; - módot (push, e-mail, SMS, ill. ezek kombinációi) Csak ha már szóba kerültek a funkciók. :(
Valószínűleg csinálok majd magamnak egy új elrendezést, csak még tanulmányozni kell, hogy milyen widgetekkel tudom valahogyan megközelíteni a régi Pro elrendezésemet.
vagy ha a kereskedésnél az Általános vagy az Aktív kereskedés elrendezésnél vagy, a Villám kötjegy ablakban mutatja a készlet darabot a megbízásnál. De elég körülményes…
Igen, elég hiányos és béna még. Számlafunkciókhoz (átvezetés, kiutalás, realizált P/L lekérdezés, archív doksik stb.) a régi sima netbroker felületet kell használni. 🙄 Azt már megoldották, hogy “Sauron szemével” el lehet rejteni az egyenleg infókat, ha valaki rálátna a monitorra (szla egyenleg, nem realizált eredmény, befektetett összeg, napi/össz. P/L stb.) Sokat szívtam tavaly év elején az új KH Patria felülettel is, de az új Erste Pro funkciók szempontjából még elég szegényes. (az app szintén) Erre a fejlesztésre vártunk 10 évet. 😂 Már feladtam a reményt, hogy valaki itthon lemásolja pl. a régi KBC Equitas vagy a Random felületét kezelhetőség és használhatóság szempontjából. Darabszám összegző alatt mire gondolsz? Hogy a megbízás ablakban nem látszik a készlet, csak Max gomb van? (Darabot/készletet csak a kereskedés menüben és a portfolio alatt találtam, de ott pakkonként alábontva).
Sikeresen beengedett, tudtam megbízást adni. Amit hiányolok, illetve nem találtam az új felületen: nem lehet állítani az ablakok (widgetek) méretét, nincs nyitóár nincs indikatív ár nincs db szám összegző soronként nincs realizált eredmény elszámolás nincs folyószámla és értékpapír számla közötti Ft átvezetési lehetőség stb. Remélem, hogy ezeket mielőbb pótolják!!!
Beléptem az új felületre. Holnap kiderül, hogy megbízásokat is be tudok-e vinni. Valószínűsítem, hogy igen. A felület látványos, de szokatlan. Azt látom, hogy nyitó értéket nem lehet rögzíteni. Még tanulmányozom.
Uhh, köszi, nem vagyok IT-s, ennyire nem értek hozzá. :) csak amikor keresgéltem korábban, próbáltam utánanézni, nekem az jött le, hogy a régi NetBroker Pro nem fut MacOS alatt. Meg abban is lehet valami különbség, hogy még Intel chipes Mac, vagy már M-es architektúra. De ha vmi másik böngészővel és pluginnal megoldható, megnézem majd (mondjuk attól félek, hogy max év végével megszűnik a régi Pro, nem fognak régit és újat is párhuzamosan üzemeltetni és piszkálni az Erstések) :-/
Nekem az iMac asztali gépen kb. 8 éve fut a Netbroker pro úgy, hogy telepítettem egy Parallels programot, ami által a Windows is telepíthető lett. A Windows-on belül az Edge természetesen fut. Ennek a megoldásnak azaz egy problémája van, hogy iszonyatosan lelassítja a gépet. Amennyiben kikapcsolom a gépet a pro lefagyása miatt, ami ebben a Parallels programon belül nagyon gyakran előfordul, többségében 40 - 50 percet vesz igénybe, amíg a kereskedési felületet vissza tudom állítani. És ebben semmi túlzás nincs! Sajna.
Annyiban végülis igazad van, hogy aspx-es plugint hív, az pedig elvileg a M$ ASP .NET nyelve, ebben készült a régi cucc... Viszont van firefoxhoz és chrome-hoz is ilyen plugin, amivel tudja kezelni a böngésző ezeket a típusú webappokat, szerintem nézz utána, hogy safari-hoz van-e... gyanítom lesz. :) Lényeg, hogy ha Linuxon megy, akkor MacOS-en is mennie kellene, hisz az is csak egy bsd :D
Mindkettőbe be tudsz lépni... Nekem többször párhuzamosan is meg van nyitva a kettő, mivel még mindig vannak funkciók, amik az új csodafelületen elérhetetlenek...
Mondjuk ez fura, mert világ életemben Linuxról, chrome vagy firefox alól használtam és használom most is a netbroker.erstebroker.hu -t gond nélkül... nem hiszem, hogy csakis win-re és IE/Edge-re lenne szüksége... ez egy webalkalmazás... nem OS függő.
Köszönöm a válaszodat. Az újabb kérdésem az lenne, hogy amennyiben egyszer belépek az új rendszerbe, azután a régi Netbroker pro-t továbbra is tudom használni, vagy oda már nem enged többé vissza?
Megnéztem. Melyik oldalról próbálod, illetve melyik Pro-t? Ha a régi Pro-t (kis szürke Win ablakos kövület), akkor az nem fog menni, mert Macen nem fut. (netbroker.erstebroker.hu oldalról nem indul, írja az ikonnál azt is, hogy csak IE vagy Edge alatt indul. Ha rányomok, sms kód, rendben, nekem is csak egy villanás van. Régen szerintem Macre próbáltam feltenni Edget, de azt is írták, hogy MS Net framework kell hozzá, ami Win-es cucc, az Macre nincs, ha jól tudom. Win emulátorral futna csak…) De ha az új NetBroker Prot indítom, “modernebb, szebb” a felület, fut nálam (MacBook M1, macOS Sequioa 15.5, Safari 18.5), de nem tudom megszokni… Van 10-es könyvem, kötéslista stb. Új Pro: netbroker.erstemarket.hu
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!