Igazad legyen.Van rá esély! Pénteken mielőtt az előtte való napokon folyamatosan esett.Mindenki rajzolt korrekciód eső trendet talán 4500 ig is.Ennek ellenére írtam péntek reggel nyitás előtt hogy záró tippem 5070.5070 volt a záró szakasz előtti utolsó kötés így igazam is lett.De a zárószakasz 20 ftal alávitte 5050 re .Most így gondolkoztam alávittem kicsit én is az elképzelésemnek a záróárat ezért írtam hogy 5200 alá fog zárni.
ERSTE A MOL Új Európa Alapítvány megszűnése miatt jelentős eszközök kerülnek vissza a céghez MOL megállapodást kötött a magyar állammal a közösen létrehozott MOL Új Európa Alapítvány megszüntetésével kapcsolatos elszámolásról. A megállapodás értelmében 42.977.996 darab „A” sorozatú MOL-részvény (a teljes részvényszám 5,24%-a), valamint mintegy 40 milliárd forint készpénz és egyéb likvid pénzügyi eszköz kerül a MOL csoport tulajdonába. A MOL szándéknyilatkozatban megerősítette, hogy a következő három év során legalább 10 milliárd forintot fordít társadalmi felelősségvállalási tevékenységekre.Szintén a MOL-lal kapcsolatos hír, hogy az OFAC szeptember 30-ig meghosszabbította a NIS-sel kapcsolatos tárgyalások határidejét. Véleményünk: Mivel a MOL és a magyar állam egyenrangú partnerekként hozták létre a MOL Új Európa Alapítványt, annak vagyona egyenlő arányban került felosztásra a felek között. A saját részvényállomány növekedése a korábban javasolt 300 forintos részvényenkénti osztalékot várhatóan mintegy 316 forintra emeli. Mindkét fejlemény pozitív hatású, ugyanakkor a piac által már nagyrészt várt eseménynek tekinthető.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.