"A napi 40 ezer tonnás csúcskapacitás tesztelésére csak később, várhatóan ősszel, az AV3 üzem helyreállítása után kerülhet sor." Hát ez elég nyílt beismerése annak,hogy a MOL-nak nincs elegendő fogadási/tárolási kapacitása SZÁZHALOMBATTÁN amikor minden "üres" és épp most amikor a stratégiai klt.dolgozza fel! Mi van ha történik egy üzemzavar,(ne legyen) akkor megkérjük a horvátokat,hogy most ne szállítsanak! KRK szigeti olajterminált mennek megnézni,szép hely volt szerencsém ott dolgozni molosként.
Itt a másfél hónapon is van hangsúly, mondhatott volna 37 napot is a javításra. Mindenesetre kezd körvonalazódni a mesterterv, provokációkra nagy félelem keltése az ukiktól, némi orosz segédlettel....márc 15 lesz egy kis táborösszemérés, de sajnos addig és utána a fokozódó félelem keltés. Nos addig a horvátok is elhúzzák, és az ukik is, a molnak ez nem túl jó, a150usd-s olaj meg trumpon múlik, be tudják e mielőbb fejezni ezt a 2 napos háborút iránnal...
Nem tök mindegy? Itt a Druzsba miatt ment a cirkusz hetek óta, de azt is az oroszok lőtték szét. Én mondom már egy ideje. Minden összefügg. Nem véletlen szerintem a Battai tűzeset sem. Az is a leválasra történő felkészüléshez milyen jókor történt. Fizeti a biztosító. Nem lesz itt már orosz olaj, csak a választások miatt megy a haccacáré. Aztán jönnek sorba a tankerek az Adrián. A stratégiai tárolókat meg úgy is le kell üríteni, mert aztán meg az orosz olaj nem lesz majd jó. 😉 A horvátoknál és a szerbeknél már eleve nem orosz olajból megy a finomítás.
Figyu, szerintem az oroszok is tudták, hogy Trump nekimegy Iránnak. Bolondok lennének ilcsón olajat szállítani ide hozzánk, mikor most piacot szereznek máshol magasabb áron. Engedd el, szerintem. Orbánék meg kihasználják a szitut a választási cirkuszhoz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.