Kár rajzolgatnod, mivel már 3 éve rajzolsz, s abból semmi de semmi se jött be. Nem csak itt, de az OTP-ben se, ott például pont az ellenkezője történt mindig. Ez kérem 100% mellélövés. Nem kellene erőltetni, élvezd a történéseket, hátha talán jó lesz. Nix rajz!
Azt azért ne felejtsd el, hogy csak TA alapon jön ki az a 4000 feletti célár. Funda alapon most is ott kellene lennie minimum. Szóval, ha elindul oda az árfolyam, akkor itt nem 4000-es árfolyamcélok fognak repkedni!
Nem kizárt a 1,5x, csak jelen körülmények között nem reális szvsz. De a körülmények változók es lehet olyan forgatókönyv, hogy 4000 fölé menjen. Majd valamikor, egyszer, akár jövőre is, de lehet sokkal később. Nem tudom, figyelek és ha helyzet van, veszek. De most még nincs.
Pont Te írtad már le jó párszor, hogy a BÉT-en már minden minimum duplázott a Covid óta, de a 3x -ra is van példa. Akkor szerinted a 1,5x-es ár lehetősége az kizárt a MOL-nál? Szerintem nem írt durván magas árat. A dupla az 6K környéke lenne. A 3x az meg 9K. Anno egyébként pont én hűtöttem, hogy olyan gyorsan ahogy akkor felvázolta az nem reális.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.