Csendben csak bohóckodik itt . Nulladik lecke mikor valamit hirtelen letolnák akkor tudni lehet hogy napokon belül visszahúzzák .. Mert ugye az ilyen beszélni a semmiről típusú fazonokkal szemben pénzt is akarnak keresni . Certinél egész szépen hozott .. Ja , hogy nem egyből lesz 3300 ?. Persze hogy nem . De egyenlőre nyugalom van ..Nem itt kell “ okoskodni “..
Figyu, Te szoktad olvasni a fórumot? Mit művel itt már jó régóta? Én nem kértem hogy tegyen fogadalmat. Kb. 1 hónapja azt tippelte, hogy nem lesz idén 3050 felett. pont kb. utána 1-2 napra ment bőven 3050 fölé. Most a legutóbb, jött ezzel a 3200-al. Kb. hasznosat semmit nem tesz a fórumhoz. Kárörvendeni meg elbizonytalanítani jár ide. Engem nem érdekel az se, ha vesz. Vegyen ha jónak látja, aztán csöndben kövesse az emelkedést. De van másik MOL fórum is, ott is eljátszhatja minden néhány 10 Ft emelkedés után, hogy ez úgy sem fog többet emelkedni. Meg minden 100 Ft+nál, hogy kiszállt, aztán mégse, aztán újra kiszállt. Bocsi. Senki nem kérte rá hogy fogadkozzon!
Srácok, azért aki még nem ismerne, nem kevés pénzt kerestem már a tőzsdén, valamennyit Molal is, mert persze ezzel is lehet. Viszont azt nem látom egyelőre, hogy a Mol lenne a jövő sztárja! Nagy az ellenszél. Talán alulértékelt is. Van is alapja, nincs is. Bizonyos körülmények változnak, tényleg szintet léphetne. De sok a ha...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.