A lényeg Orbán már gondol a leválásra és már ő beárazta azt is hogy lehuzza a népet ugyanugy...már bemonta ugyanis hogy 1000ft lesz ha nem orosz olaj jön... csak az a tény nem zavbarja hogy körülöttünk ahol nem orosz olaj van még kb 700 sincs.... de ők majd erre fogják az 1000 ft-os árat... Tolvaj férgek ezek, mindig megoldják hogy szarrá keressék magukat
Tényszerű számokat se értesz! Mindig zöld v piros szinten kellett beszélni veled. Én meg azt nem értem, hogy pompi és te is "levizsgáztál" már rengetegszer, mégis félre tudsz vezetni embereket. Mindenki látja az árfolyamgrafikonokat... Na rendben, amúgy igaz, ha pénzt is akarok keresni, tényleg rossz helyen koptatom a billentyűzetet!
Már vártam ezt! Én rövid távon tévedtem 2-3%-ot. Rendben. Te mekkorát tévedtél a nyáron, hogy nem lesz már 2800 se, aztán 26xx is volt! Vagy amikor állandóan Otp-t fikáztad 13000nél, most meg 32k!!!! Te mikor ismered be? Számszerűsítsd már Te is mekkora volt a benézésed! Szerinted mennyire érdekel idén az a 4-5% amiről lemaradtam Mol-al, amikor közben 4ig, otpben voltam?
Tudjuk miért nem került a mennybe eddig a Mol.És most odakerülhet egy karnyújtásnyira van a cég.Egyébként meg a banki vagy állampapírt bárki vehet de érdemes belegondolni milesz ha az rv4500 kesz?az oszti sem275lesz hanem több mondjuk 450 .Akkor kijárt jól?Szerintem azok akik jó időben vettek amigópricen azok!
Hali Ok de a Lengyelek több mint 36 millióan vannak és a területe is 310km2 felett. A Bulgár vagyont kifejtettem. A lényeg, a vàsárláshoz nem mindig kell pénz és a cég is hatalmasabb lenne.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.