Papírforma szerint igen, de ha nyitásban kikapják, mondjuk 3030-ig, akkor jöhet a szokásos forgatókönyv. Napi menet nagyon nyögve megy, ez kicsit aggaszt, szinte csak a vége az érdekes és forgalmas.
Picit szelektív a jelleggörbéd! 2530 volt az!! Csak rosszul emléxel, de nézz rá és máris szomszéd! Jó sokat tévedtem! 2840&2918 magáért beszél , pont neked magyarázzam el???? Érdekes amíg lent kolbászoltunk 2600 környékén nem voltál ilyen aktív! Oldódnak a problémák??? Te is mint Han Solo?????? Ennek örülök !!
Ja-ja, ahogy ott volt a 2840 is és a 2918 is, és ott van még a 3140 is a rajzodon. De legalább jó széles tartományt fed le nálad az a C. Így nehéz tévedni! ;) Azt még felejtsük is el, hova rajzolgattad korábban 2350 irányába!
Remélem segített, így átvitt értelembe........... Jön Q4 , meg közgyűlés, meg háború vége, meg kitörés, meg letörés, meg SOK ÜRES MAROK!.... Hát ilyen ez. Légy résen!
Senki nem tudja, én sem tudom, ha tudnám akkor sem mondanám el! DE!!! Tegyetek alá STOP-ot! A trend látszik meg regélem is egy ideje, de bármi lehet. 3K lélektani határ. 3016 a pingvin! Sokan nem értik miért van ott, többen azt sem, hogy miért ott van. Hát mer így alakult a múlt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.