Elmúlt héten már közölt hír, tudom portfolio most írta. Szerintem Molra nézve nem várható negatív döntés. Dejavu érzésem van , Horvát ügyel hasonlatos, választások utáni politikai tisztogatás. Nemzetközi szerződéseket nem érintheti.
A vélemény az vélemény, akkor is, ha valaki azt gondolja róla, hogy nem hiteles. Ez a fórumozás lényege, hogy közlöd a témával kapcsolatos véleményed. Az, hogy cikizel valakit a véleménye miatt, és lebohócozod, az meg színtiszta személyeskedés, szerintem. Moderátornak mindenképpen illene tudnia!
Szerintem osztalékig még párszor megjáratjàk. Most vettem 37.9-ért, szerintem addig már nem megy le, azt osztalék azért némileg megtámasztja, de simán benézhet 40 alá.
"Kedves" 1valaki!
Arról a Balinról van szó, akit most volt pihenőn személyeskedésért? XD
Érzed mennyire nevetséges hogy megkérded mi lenne ha nem személyeskednék vele?
Egyébként ha a bohóc személyeskedés, számtalan hasonló példát tudnék hozni tőle
az OTP topiból.
Ha majd arra jársz, mond neki kérlek
"Örülünk" hogy itt volt körülnézni és irigykedni, mert mint látható a
szavaidból csak a ez árad. Egy ilyen megkeseredett emberrel itt nem tudunk mit
kezdeni, csak kibickedsz itt, akarom mondani lapok nélkül próbálsz játszani. Mondhatod neki, hogy nyisson egy külön topicot,
mondjuk legyen a címe "Papper nélküli, nagyot mondók, okoskodók
topíkja" ahol teljes terjedelmedben elengedheti magát mol és otp
tekintetében is.
Egyúttal köszönd meg az eddigi aktivitását és javasold
neki, hogy csak akkor jöjjönvissza, ha lesz kellő mennyiségű otp részvényes és
nem személyeskedik - amiért ki is tiltották. Nekem pedig ne mond meg hova és mikor írjak, pont te, egy ilyen kettős mércével rendelkező ember.
MOl daytrade Nem igazan konnyu daytraden nezni, es nagyon konnyu tevedni, mert tul kicsi ahhoz forgalom, hogy 15-60-120min szinten stabil legyen. De talan a 240min szinten mar lehet; szerintem is egy (iv) kovetkezhet, talan igy szamoznam . http://keptarhely.eu/view.php?file=20240205v01yywc1c.jpeg
Az osztalékkal kompenzált chartra mondták, ezzel semmi gond. Ezek szerint már meg se nyitod. Jó tudni, hogy elemezni kár, de egész nap fikázni azért hasznos!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.