Durván, keményen nyomjátok. CHALLENGE: aki eddig negatívot mondott a részvényre az most mondjon pozitívat, aki pozitívat mondott az mondjon negatívat. Hadd lássam kinek lehet hinni ...
Ha ez így lenne akkor mutasd már be mikor írtam én 5k árat? Akik írtak azok is több éves távlatban gondolkodtak pl. pomperj is 4-5k-ra. Hazudni szégyen oldrider! Kár,hogy beálltál a sorba, te is égsz ember!
Nem tud olyat mutatni, mert a szeptember intervallumot pont ezért raktad bele. Ugyanis pontosan emlékeztél, hogy ötezerről beszéltél. De az eredeti hsz-ben oldrider nem beszél szeptemberről, csak azt hogy ötezerrel ámítottad a népet. És ráadásul nekiállsz személyeskedni. "Balin2020 2023. 07. 12. 15:53Előzmény: #354794 wtcsab #354795 Ő már tudja, hogy hamarosan 5Ft lesz a lépésköz a MOL-ban is! " - ami ugye ötezertől van, a #354788 hsz-ből kiderül, hogy pontosan tudtad.
Egyébként Futuro esetében személy szerint én nem emlékszem. De ha mégis, akkor jól spekulált. Továbbra is él az a hosszabbtávú trend, ami elviheti oda az árfolyamot. A cég növekedéséről nem is beszélve! :)
Nem a short miatt van izgalom. Érzik, hogy jön az esés az OTP-ben. Attól akarnak elriasztani másokat, nehogy arra a gondolatra jussanak, hogy realizálnak OTP-t, és vesznek helyette MOL-t. Persze az OTP ha esni fog, azt nem akadályozza meg benne az ima sem, nemhogy a káromlás! 7800-nál már több éve rendszeresen látogatott zarándokhely alakult ki. Márpedig az komoly dolog. Nem szabad félvállról venni!
Te meg Balin itt 5 ezer feletti àrakról beszéltetek oszti előtt. Jól melléfogtatok - és ezzel nagyon szerény véleményt nyilvànítok. Kérem, ne reagàlj, ne magyaràzkodj. Beszél helyetted a tőzsdei àr.
Amíg a hivatalos adatokat közlik addig te cáfold az állításomat, mert eddig nagyot égsz kispajtás. Nyilván az adatok megjelenése előtt nem írhatom meg, de várj csak kispajtás. Coming soon kispajtás.
te ezt már ma becsatoltam Gaben, ne égesd te is magad...OTP súlya is csökken, de megírtam nincs érdemi változás. Molnál 3,97-ről 3,94 re, 4ig az ami érdemben változik.
Az a szomorú, hogy több hónapja tudott a tranzit díjak emelése, most mégis úgy tesznek a kormányzati körökben ,mint ha ez lenne a fő bűnös azért, mert nem csökkent érdemben az infláció. Gulyás elszólta magát, mert fél százalékot említett ,mint infláció emelő tényező, arról már nem említett utalást, hogy az élelmiszer árak megint növekedtek hó/hó alapon. Arról sem említett Gulyás,hogy az ársapka szétverte a hazai piaci versenyt, sok magánkút nem is nyitott ki melyek piacát a Mol felszívta. Kormányzat saját bénultságát jellemzi, hogy nincs érdekérvényesítési képessége a tranzit díjakra, pedig nagy a szájuk csak a semmire. Mol pedig nem társadalmi munkában működik, persze, hogy beépíti az árazásaiba a tranzit díj emelkedéseket. Brent mennyit emelkedett hó/hó alapon szintén nem került szóba a vg cikkében sem ami már tényleg a kormányzat szócsöve lett mára. Nyilván az érdemben nem emelte az árakat, a kurva gyenge forint sem , a 27%ÁFA sem csak az a tranzit díj az a bűnös. Agymosottak komolyan aki ezt elhiszi.
Igazold kispajtás, hol vannak a júliusi és augusztusi adatok, amiket hamarosan közzétesznek? Kispajtás, miért nem mutatod meg? Hazudtál kispajtás, és most nincs mivel iagzolni magad, kispajtás? Hencegtél, olyannal amiről fogalmas sincs, kispajtás?
"Na majd látni fogod te is az adatokat kispajtás" - LÁSSUK AKKOR!!! Semmi más dolgod nincs, itt az esély, mutasd azokat az adatokat!
Nyugi emelkedni fog…. A magyar szarni is autóval jár.. Majd nem eszik nem iszik, rá dől a ház de akkor is üzemanyagra költi majd a pénzt.. Meg a sok jó képességű ki kötözött az agglomerációba..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.