3)MOL daytrade A helyzet a napos chart alapjan oldalazos/korrekcios varakozas, lasd a 11:21 chartokat . http://keptarhely.eu/view.php?file=20221207v01x2blr0.jpeg . ES a 60-120min chart eleg tiszta bullos hullamszerkezetu, ami megerositi a rovidtavu korrekcios varakozast: kesznek nezheto a 60-120 min charton egy 5 subhullamos emelkedes, a mai nap nyitasban "kimerulesi gap-up" volt, szoval egy oldalazos korrekcio varhato par napig, ami wave(iv)-nek illeszkedhet a szerkezetbe, talan 1-2 hetig is eltarthat (plane, ha BUX index tenyleg esesnek indul) . http://keptarhely.eu/view.php?file=20221207v01xvvl4e.jpeg
ez nem tudom hanyadik húzása az ársapka is elrontott egy emelkedő sávot, az eltörlésére vártam, hogy na most majd olajmező meg forgalom, erre csak úgy minden nélkül bevágja egy szotyihéjat kiköpve - olyan első napi államcsőd benyögés - stílusában, hogy majd elvonjuk a profitot. Ki, mikor, mivel, mennyiből, mennyit? nem tudunk semmit, de már meg kellett szólalnia, be kéne ezekre a veszteségekre perelni.
megteheti? IGEN! Lesz vmi következménye? UGYE, NEM!? Mol management ki fogja nyitni a száját, hogy a tulajdonosok érdekét képviselje? NEM! Újabb adó kivetése esetén elmegy bíróságra a gerinctelen, opportunista management hernádival az élen? NEM! A fő "G" egy sajtótájékoztatón vmire azt, mondta, hogy: agyas magyar. Annyira agyas, hogy önön kifosztóit újra és újra megszavazza. Egyenesen zseni a nép.
Tudtuk, hogy a volatilitás nagy és csapkodnak a piacok. Ez lesz még szerintem jövőre is. Eladtam reggel 1k db-ot és vissza is vettem. Ha már ilyen kiszámíthatatlan, legalább használjuk ki. Ahogy jön egy hír el kell adni , utána 2-4% korrekció esélyes.
Gondolom ez ugyanaz a bagázs, aki reggel maximum környékén szórta! Simán benfentes kereskedés! Most kihasználva az elkeseredést jó mélyen visszaveszik. 1-2 Dubai útra való különgéppel, meg kis gyémánt a nőnek meg is van karácsonyra! 😡
Hát, valóban vannak itt értelmezésbeli nüánszok. Ez a mondat azt is jelenthetné, hogy minden úgy lesz, ami volt, vagyis, hogy itt VAN extraprofitadó.. A kis újságunk címadásai valóban túlzóak, naponta 10 x holmik bennük össze Oroszország, és 10 x Ukrajna..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.