2020 eleje óta... mit tudom én mennyi volt az euro akkor sosem érdekelt. MOL-t vettem nem eurot hogy tudjam Tartom magamat magamhoz, azaz osztalék kivétel + a részvényt 3knál eladni...egy ft-al se olcsobban
A MOL-ra visszatérve az utóbbi 1-2 hétben az US kereskedés alatt inkább vettek, mint adtak belőle. Kiváncsi vagyok vissza tudom -e venni a ma biztonságból eladott darabokat. Az olaj is visszafordult északra, jöhetne még egy felrántás 3000 fölé.
Azért zavartalannak nem mondanám, valamely orosz ál-üzemzavar érintett bennünket (azt hiszem Szijjártó azt nyilatkozta, hogy az ellátás 90 százaléka biztosított). EU csúcs lesz, amely dönt majd az ukrán tagjelöltségről (más kérdés, hogy ennek csak szimbolikus jelentősége van, bár annak jelentős).
az eddigi szájkaraté után szerintem igen is jelentős ( Molra nézve olaj csővezeték pl!!! ), nagyobb a jelentősége ,mint első olvasatban látszik. Orbán nem fog Kijevbe menni, mert akkor az következményekkel járna, eddig hazánknak az orosz olaj és gáz zavartalanul érkezik a mai napig, eu tagállamok közül ezt már kevesen mondhatják el.
Arra fel tennèm az összes vagyonom,hogy Viktorunk biztos nem fog face to face èlőben ukrán földön beszélni Zselenával.Kapna egy kis kokit Oroszországból.
Hát én ezt nem értem...A és B miért ott? A kék vonal miért ott és honnan? A piros cikcakk első vonalát sem értem miért onnan keresztbe mindenen...szóval nem értem. A fibókat sem értem. De nem baj...
Ukrán tagjelöltségről (amit elvben mi is támogatunk), különösebben sokat ebbe nem érdemes belelátni. Majd ha Orbán is elmegy Kijevbe, az kicsit más tészta lenne (de nem nagyon fog, legfeljebb, ha rajta kívül már mindenki elvonatozott volna).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.