kivalo tapsold meg magad hogy milyen ügyes vagy ha szerinted van helye kampanyvideonak a mol topikban akkor nyilvan nem lesz kifogasod ha masok meg esetleg a fityesz videoit linkelgetik ide blikkliszon vagy hogy is kell irni?
kampányvideó vagy az igazság zavar jobban??? hagyjuk már ezt az álszent magyarázkodásodat..... egy évre nézzél vissza ki mennyit tett hozzá a Mol topikhoz.... Gaben és politikai megnyilvánulásai nem zavarnak???? tehát azért tűnjek el ,mert nem fideszes az álláspontom??, na pont ezért osztom meg , mert szép lassan csak ti akartok létezni....megsúgom esélytelen ez a felfogás....
Valószinüleg steve52 nem szorul az én védelmemre, de annyit: ha nem vagy kiváncsi a belinkelt videóra, NE NYISD MEG. A beírását ugord át. Ilyen egyszerű. "miert lenne kötelezö ehhez nekem megnyilvanulni?" nem kötelező, de nem te fogod megmondani, hogy ki mit hova ír és mit linkel be! capisci? Hogy is kell írni? kameleon harris? vagy kuslily?
tulajdonképpen mi is zavar? Mol nincs átitatva politikával??? nagyon nem bírjátok a kritikát.....a minősítésed meg téged jellemz ...... egyebekben meg sokan kíváncsiak a politikára is, mert a jövőt meghatározza ahogy a Molt is.....aki ezt nem akarja látni saját magát csapja be....tőlem elfogadhatjátok a korrupt, diktatórikus hatalmat, én nem fogom.....
amit betettel ide tisztan kampanyvideo volt és semmi köze se volt a mol-hoz az egyéb politikai megnyivanulasaidra nem reagaltam pedig volt böven szerintem nem nehez megerteni az MZP kampanyvideod itt OFF ennyi
és miként szeretnéd megakadályozni? az én véleményem meg az , hogy te tűnjél el a topikból..... látom a Fideszes hívek nagyon elszoktak a kritikáktól, ebbe nőttek fel....tanuljatok demokráciát....
az érvelésed sántít, ha nem nyilvánulsz meg Mol kapcsán akkor ne azt szabályozd le aki folyamatosan megnyilvánul....politikát meg nem én kapcsoltam a Molhoz.....érthető vagyok!!! minden mást megírtam...ki fogod bírni még egy hétig.....ennyi
ez meg milyen kiforditott erveles? mi van ha csak olvasni szeretnem az itteni mol-al kapcsolatos velemenyeket? miert lenne kötelezö ehhez nekem megnyilvanulni? a propaganda videoid viszont nem erdekelnek ha ilyesmire vagyok kivancsi majd mas topikot olvasok
Hi.... B@zd meg, nem fér bele, nem hogy ápr.3.ig.de még 1 napig sem..senki nem kivácsi erre a f@szságra, miért nem birod abba hagyni, van más toppic....írkald oda...vedd már észre magad....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.