A jövedékit nem igényli vissza, 110,35 Ft/l, ha 4,5 az átlag, akkor magas az ár, jelenleg 90 ezer fölött a kukorica. Ennél jóval kevesebb a fajlagos ktg. Képben vagy?
Ez a Bitcoin is egy nagy átverés, voltaképpen mit is veszel meg? Mi a terméke a Bitcoinnak? Az autógyártóknál tudom. Arra jó volt hogy csináljanak pár milliárdost, másra nem. Na de ehhez is keveset értek.
Varga Zoltán, Az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint a Mol az
üzemanyagárak maximálása miatt gyengélkedett. Úgy véli, hogy a
jogállamisági vita szintén befolyásolja a tőzsdét. A befektetők közben
már a következő kamatdöntő ülésére készülnek, a részvénypiac alakulását
jelentősen befolyásolhatja a jegybank jövő heti bejelentése.
Nem hiszem, hogy lehetetlen lenne valamit tenni. Nincs joga ráterelni a tulajdonosokra ezt a veszteséget. Ez egy közönséges lopás. Most a mol tulajoknak kell megfizetniük mások ingyenes (csökkentett árú) fogyasztását. Ilyen nincs.
Igen, a végén jól is kijohetsz mint a haverok....de mondom azért büntetni a forintot, mert kimondjuk a véleményünket az a szabad vélemény nyilvánítás tiltatása lenne? A másik az EU játszotta a kormány kezére a cégeket,a sértettségükben azt gondolták kárt okoznak. Mondjuk okoznak is a gyenge forinttal, de ezen cégek felvásárlása hatalmas erő lenne. Jó kellene Brusszelbol ami jár, csak épp parkoló pályán van. Nézd majd 100t arany, 25ezer milliárd euró a nemzeti banknál. Néha azt gondolom Soros velünk van.... De ez csak egy spekuláció... Az is lehet, hogy csak bemagyarázzuk...
De! Jó ürügy, hogy adja a dollárt és vegye a cnyt. Ez az ami igazán aggasztó és Amerika ez ellen semmit sem tehet akkora adóssága van. De ide rakhatjuk a gbpt és az eurót is. A háború esélyeket kiegyenlitettêk az oroszok biztosan.
@Hokuszpokusz Szerintem nem rántja a szakadékba az egész szektort mint a Lehman, maximum azokat a vállalatokat akikkel érvényes szerződése volt. De az biztos, hogy átmeneti vihart kavart. Teljesen más piaci modell Kína és Amerika, a kínai csúcscégeket folyton monitorozza az állam, sőt kvázi ezek csak strómancégek. De végül tudott perkálni a kötvénybirtokosnak elvileg az Evergrande
Törölt felhasználó2021. 11. 12. 20:20
Mol-osok pereljük be a magyar kormányt. Ezt nem tehetik meg, hogy csak igy tönkretesznek befektetőket. Sérül a tulajdonbiztonság.
Szerintem a gyenge forint segíthet a visszaállamosításban, tudom gazdagéknak nem tetszik, de ez van. Diktatúra van és nekem mint Állam kellenek az olyan cégek, mint a MOL, OTP, Richter, szaros opust is ide sorolom az árával együtt....jó cég hálózattal, nemzetközi piacon terjeszkedő cégek. Hogy ne kéne??? Menekül a külföldi tőke? Jó pénzt hoznak az államkasszába majd. Egyedül az OTP nél nem volt még szelvény vágás.... Lehet kitört volna a botrány. Mondjuk abból már így is van elég. Hosszú projekt igen.... És csakis spekuláció!!!
Visszaigényli azt a villanyszerelő,az ács,meg a pék is.És mind céges kocsival jár.Az időjárás szerinted nem kockázat?Bele ölsz hektáronként több 100K-t,és lesz 4,5t/ha kukorica termésed.Ha lesz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.