Előtte szerdán FED kamatdöntés + útmutatás a kövi hónapokra. Előtte szvsz beadnak BUX-ban mindent .. 2 ker.nap lesz .. a 2620 nagyon valószínű, de még 2560 környéke is lehet mol.
Én nem játszok napon belüli, vagy 1-2 napos tradeket. De gondolom van aki belevett 2650-2660 között, felpattra spekulálva, és most zárja a poziját a hosszú hétvége előtt. Nincs nagy forgalom a rv-ben, szóval nem hiszem, hogy hosszútávra játszó befektetők adják. Én pedig a rövidre játszó versenyzőket csak azért, mert más a stratégiájuk, még nem nevezném idiótáknak!
És az idióták csak adják és adják szüntelenül.Nem tudom miért? Ezeket az adatok, hírek tények sem hatják meg. 😞
Törölt felhasználó2021. 10. 29. 16:09
szorosan nem tartozik a topikba, de Csányi Mol vezetőként mégis kapcsolódik.... szóval OTP guru 10,6mrd forint vissza nem térítendő támogatást kapott a kormánytól....Pick cégének....
Igen a fibo38% az konkrét, de olyat nem írt, hogy biztosan lemegy addig, csak azt, hogy addig komoly technikai kár nélkül lemehet. Én erre céloztam, a cikk-cakk pedig nem mérnöki módon tervezett, csak egy odafirkantott vázlat. Nagyjából ilyen mozgásra számít. Hogy azon belül mekkorák a szakaszok, időben, mélységben azt nem adta meg.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.