Hülye is látja,hogy direktbe nyomják lefelé!Benyőgték sok elemzői podcadtban is ezt a 35-36 ezer forintot,már csak szerintem azért is lefog menni oda!!!Megjátszott az egész!Lemerem fogadni év vége felé benyögi a bank,hogy mégse mennek ki Oroszországból és kilő egészen 50k-ig!!!!🙏😊🤝
Aki nem értené. 35K-ról húzta az éket: Pomperj, aki szerint 35k: Touchdown jön. Arra kell figyelni,h lesz-e előtte tompítás, próba az alj megtartására. Jelenleg még eléggé messze van.
Figyelj ezt eljátszottam már máshol is . Azt ahogy jöttünk vissza tudtam casht kiszedni . Ami mehetett másba. Profik rég nincsenek pozícióban . De ha már meg akarjuk védeni a beragadt certiket ez egy működő módja lehet ..
Kurva egyszerű (47-7 ) /2 elso körben . Endre jól írja. De szerintem addig nem megy le ..aztán ki tudja . Mindenkinek van egy véleménye tudásáról tapasztalatát öl függően ....
“Remek ez a "profi" stratégia.” :) Hát ja, folyamatosan realizálja a veszteséget miközben egyre lejjebb áll. Ennél a stratégiánál csak az a kérdés, hogy mi fogy el előbb, az esés vagy a pénze… A “profik” azok részvényben vannak.
Egyre szebb a helyzet, sokba került a tegnapi utazásunk, nagy bukó jött össze mire elért a bróker. Kidobtam az ablakon a karácsonyi két hetes családi pihenést egy szuper helyen. Ez a mai mínusz 1500 egy shortos kamunak tűnik. Seb nyalogatás jön, aztán újra kavarunk!
Ugyanezt követtem mindkét tl certi kiutésnél, most nyakig vagyok long certikkel az árfolyam meg tovább szakad. Honna tudod hogy ott lesz az alja? Ha tovább esik majd bevásárolsz a tl114 kiutésnél is mert a profik igy csinálják? Majd a többinél is és végig veszed az esést amig le nem nullázodsz? Remek ez a "profi" stratégia.
OTP részvényesek ide!