Igen elméletben a BTC-vel is el lehetett érni 10 millio szeres hozamot na de ki az aki merte tartani mikor 10 ezer szeres emelkedés után esett 90 %-ot??? Egyébként voltak a multban trader versenyek ahol voltak extrém hozamok egy év alatt 1000% feletti.. de az egy verseny ahol nem volt gond a tulzott kockázat válalása mert a nyerés számitott a végén... viszont az élet nem egy verseny... nem a 100 szoros hozam a normális ...
Az egyik kollega írta hogy 10 szerezni lehetett az elmúlt 3 év alatt. Otp és telekommal is, különösebben nagy kockázatvállalás nélkül. Vételkor 2x certikkel akár. A 100 szorozás túlzott elvárás talán. Még utólag is nehéz olyan ki be ugrálásokat azonosítani amikkel ez meglett volna.
Én csak most hallgattalak, hogy megadtad a csatorna címét, szerintem nagyon hasznos, köszi, hogy csinálod. Én alapvetően a hírek alapján értékelek, a chartokhoz nem értek, jó, ha valakitől hallom ezt is. Én alapvetően most OTP-zek, és ha mindkettő egy irányt valószínűsít, az azért jó indikátor lehet. Úgyhogy szárnyalj Otika! :)
sztem aki 1 millánol csinál 100 at az egy szerencsés rulettes fasz. :) nehogy mar ez legyen nalad a merce ez vicc komolyan. szoktam en tetet is tenni kulon fele idotavokon is mukodok... epitem s befektetesem es ha ugy erzem h egy hullamot meg akarok lovagolni valamiben akkor tokattettel meg tolom. de mint mondtam nem kel minden poziciot vallalni de a piac idozitesehez jo es en ez alapjan csinalom a befekteteseket is.. nem a random csinpánz modszerrel... en szeretek elemezni nekem élvezet masok elott latni a dolgokat ezert sok olyat is elemzek ami egyebkent nen erdekel de elemzes szenpontjabok épít... nem kell h néz sose kertem senkit erre..
Semmi problemam nincs, es engem nem zavarnak a chart magusok elemzesei, miattam nem kell vissza fogni magad. Ha azt irtad volna hogy igen megjatszod, és 1 milliobol csinaltal 100 milliot 4 ev alatt, az szerintem jo teljesitmeny es akkor tuti megnézném az elemző videoidat 🙂 De ha nem, az nekem azt jelenti, hogy annyira nem bizol az elemzeseidben hogy komoly penzeket rakj bele. Én kis penzekkel jatszom, 1 millional tobbet nagyon ritkan rakok valamibe, mert nem bizom abban, hogy az fog tortenni amit varok. Igy csak kis penzeket nyerek vagy vesztek.
Én írtam, hogy nem volt lutri? Amúgy pont alátámasztod amit én mondok. Bármit vettél covidkor, most többszörösét éri. És a válságok utáni long trendben mégse szimplán fej vagy írás, mert cinkelt az érme és gyakrabban esik arra a felére, ami a long. Nekem vannak külföldi számlán USA befektetéseim is, na ami a nagy papírokkal történt ebben az időszakban, az is eszméletlen.
Többször mondtam, nem érdekel, hogy eltalálom-e az alját és a tetejét. Nem napizok, nem követem le a "zajt". De 10%-on van a stopom. A trump pánik triggerelt és minden számlán mindent eladtam. Nem azonnal, például az elsőnél is csak 23k-nál adtam el az OTP-t, pedig akkor ugye (27k) 26k-ról esett le. De utána is nyilvánvaló volt, hogy a trend nem változott.
van otp- 24000 -en vettem, de sajnos nem eleget mert előtte nemsokkal még csak 19000 volt, nem gondoltam hogy 24000-ről pár hónap alatt 40 000 lesz... van MOLom is 1500-ról covid-kor vettem de abból se eleget, de eszembe nem jutna ideírni hogy ez nem lutri volt ilyen politikai színtéren és hogy hehe most meg 4000...
De azért hadd kérdezzek vissza, ha már sakkozunk. 23 végén, amikor már 8-ról 16k-ra visszament, majd következő év végére még tovább emelkedett. Nem érezted úgy, hogy long trend van és a pénz longban jobb helyen van?
senki nem a jövőhetet kérdezte, de ahogy 2023 tavasza óta sima ügy volt - hiszen ezt írtad , - akkor most hogyan tovább a következő 3-5 évben? Most miért nem tudod azt amit az elmúlt években tudtál?
BTW, félreértesz. Én azt mondtam, hogy kiszámítható volt 8k-nál a több éves növekedés. Azt állítom, hogy elég hosszú és látványos long trend volt 23 tavasza óta (nem csak OTP-ben). Nem kellett eltalálni az alját, be lehetett szállni 13k-nál, meg 19k-nál, meg 26k-nál, akár 33k-nál is. Ha be akartál fektetni ezekben az évben, akkor mindig a long volt valószínűbb, tehát valamikor fel kellett ülni a hullámra és figyelni, hogy le kell-e ugrani. Ebből nem az jön le, hogy bárki megmondhatná mi lesz a jövőhéten.
amíg nem nyilatkozol hogy most hogyan teszed meg tétjeid és mit vársz a következő 3-5 évre, addig kettőnk közül te leszel az a bizonyos galamb. Ugye? :)
OTP részvényesek ide!