Luji kaszinózott, bejött neki majd úgy csinál mintha ez tök tervezhető és kiszámítható lett volna, de most hogy rákérdezek hogy akkor most hogy látja a kövi 3-5 évet akkor a kis szája kussol... és sérteget.
azt írtad bárki hülyére kereshette magát az otp-vel az elmúlt 3 évben, majd mikor azt írtam hogy utólag könnyű értékelni és akkor segíts hogy most hogy rakjam meg a téteteket letrollozol meg megírod hogy galambbal sakkozni a velem való beszélgetés. Nem szégyelled magad?
A kommunikáciom csak azért változott mert régen egyedul altam a sötét oldalon nem volt felellőség, igaz most sincs mindebki magáért felelős de a lelki békéet ugy tudom fent tartani hogy annak ellenére ahogyan kommunikáltam ki alalkult egy olyan réteg akik figyelnek a szavamra bár nem kértem nem ez volt a célom de vannak akiknek számit a véleményem ezert meg fontoltabbnak kell lennem hogyan mondom amit mondok mert nem szeretnén a sulyát cippelni annak hogy bele rantok valakit valami baromsagba... szeretném már ujra kiabálni hogy "gatya a papír" amikor mindenki felfele varja de most meg nem az az időszak van.. ddd
Na erre gondoltam, amikor a galambbal sakkozást említettem. De semmi gond, szerintem mindkettőnk jól érzi magát a kis világában, nem feltétlenül kell ennek metszetének lenni :)
figyimán, te tudod a tutit, le is írtad. Légyszi - csak hogy korrekt legyen - írd már meg hol lesz 2029-ben illetve 2031-ben az árfolyam, csak hogy még időben áttételezzem egy családi ház értékét, miért nem segítesz?
Tőlem azt gondolsz, amit akarsz, és az, hogy egy troll kérdésre nem veszem fel a kesztyűt, még nem jelenti azt, hogy neked van igazad. :) A lényeg, én nem vagyok szakértő, sosem állítottam magamról, de maximálisan elégedett vagyok a számlám elmúlt évekbeli teljesítményével és ezt bárki meg tudta csinálni...
Ott vannak a videok mint egy napló... Igaz abban szét szorva van bele csempészve a tudás de majd egyszer rendszerezem, illetve én egy folyamatos kutatással épitem magam... mint lentebb irtam nem gondolom hogy mindent is tudok, de az tény pár hiánypotló anyaggal tudnék már most is a közzöség számára szolgálni csak az már olyan mély kutatáson alapul, hogy ha a ráforditott pénzt idöt munkátt számolom nem lenne fer egy folyamatossan kritizáló hálátlanközösséget ekkora tudással ingyen felruházni...
most ujra olvasva a felvetésed lehet nem is válaszoltam meg jol a kérdésedet... Neked tulajdonképen az a kifogásod hogy 4 év a tőzsdén és/vagy 100 millio alatti profit kevés ahhoz hogy valaki magabiztos legyen... Én nem tudomszámotokra hogy jön át az amit irok a chaten nem érződik a hangsuly de tény szoktam hinni magamban még akkor is ha csak 4 éve tözsdézek és nem kerestem ez idö alatt meg a 100 milliot... A töke mérete szerintem relativ mindenkinek más a küszöb amit hajlando kockára tenni és a vállalt kockázat ivérmérséklet függö is szoval ez sztem tök lényegtelen egy elemzésell kapcsolatban hogy aki elemez annak mi a kockázat türö képesegge és mekkora a bankszámlája.. mindent magunkhoz kel mérni... de ettöl egy csoronak is lehet jo vagy akár jobb elemzése mint egy milliárdosnak... A másik az idö faktor... abban igazad van hogy amikor ide vetödtem sokal nagyobb arcal toltam hogy 16 helyett 7 kra fog menni az OTP szerencsére nem tévedtem akkor sem és igaz a mai tudásomhoz képest sehol nem voltam az mostani önmagamhoz... most se gondolom hogy mindent is tudok de nagyképüség nélkül azt ki merem jelenteni hogy 4 de leginkább az utolso 2 év alatt anyit fejlödtem leköröztem a portfolio forumot tudásban... és ez lehet hogy tényleg nagyképüen hangzik de látom... ebben a topicban keztem én is... ugyan ugy ahogy a töbség.. OTP + certi nyomtam ugyan ezt amit ti és kb 1 év kellet csak hogy rá jöjjek ez még csak a belépö elötti szint a tözsde világába és én már réges régen tul léptem a magyar piacon,,, a idiota certifikáton és hasonlokon... nem degradáloan irom... de a valoság ez a tözsde világa ezer millioszor több élményt és lehetöséget tartogat mint a BÉT az OTP és az erstés cert.... és ha a széles világon barangolsz a megszerezett tudás is sokkal több...
figyimán, te tudod a tutit, le is írtad. Légyszi - csak hogy korrekt legyen - írd már meg hol lesz 2029-ben illetve 2031-ben az árfolyam, csak hogy még időben áttételezzem egy családi ház értékét
komolyan arról beszélünk hogy még egy mókus is kockázatvállalás nélkül is megjátszhatta volna az otp-t? te már 3 éve is tudtad hogy most 40000 körül lesz
Hát ja. Vagy a fejünkre esett volna az űrből egy kavics. Akkor se szárnyalt volna. De most komolyan arról beszélünk, hogy milyen szar lett volna ha szar lett volna, miközben 3 év alatt majd 300%-ot ment? Nem hazárdírozva, 5 alatti tőkeáttételű certikkel ebből meg lehetett fogni 1000%-ot. Páran megcsináltuk ebben a topikban, nem ér azt mondani, hogy utólag tudjuk a frankót. :D
OTP részvényesek ide!