Sokan nem szeretik a megállás nélküli ömlengésemet. Én is belátom, 50x leírni azt, hogy esés jön, aztán mégis aznap emelkedünk, akkor minek ömlengek?
Talán a nagyok a hetest figyelek, és az még mindig csökkenő tetők.
41900 óta nem volt emelkedő-hetes kiugrás. Nagy valószínűséggel az igazi vevők türelmesek, ezt várják, hogy ez az állapot megforduljon. Viszont "amikor az olcsóbb is drágább", amikor a szalag megfordul, akkor kőkemény térdelés jön, HA megfordul. Ez az állapot még a kanyarban sincs, mert a hetes közép felfele tart, de oldalazgatunk alá. Ha Trump a hétvégén tényleg izomból támad, szárazföldi csapatok is mennek, akkor nem kérdés mi lesz az irány jövőhéten.
Én sem tudom mi lesz előre, csak tippelem.
Szóval aki azt hiszi, "el vagyok szállva magamtól", az téved, újra leírom. Tippmix 35-37k: kiszálltam volna, ezt is leírtam, 3x, ti meg tartjátok, indok? Hátha jön a kilövés, ismét nem jött.
Máshol írják: Hír alapú kereskedés zajlik, lásd Hétfő. 1 béke hír azonnal fordít, 1 támadás hír azonnal önt.
Minden tőzsde ugyanúgy áll. Az OTP is:
Napos lefele tart, 4H longot mutat.
Amíg Trump nem indít valódi támadást, addig oldalazgatunk 35-37k között, én ennyit látok bele, se többet, se kevesebbet. Nem öntenek, mert érdemibb negatív hírek nem jönnek, de pozitív sem.
Ez most a kicsik játszótere: írjátok: nincs forgalom, mert a kicsik adják veszik.
Engedik az oldalazgatást, de biztos vagyok abban, hogy hetes tetőnél kicsit ráöntenek.
Longhoz "fel kell mutatni, hogy mindenki benne van a buliban", ha sok a kispados, félreülő, remegő kezű pilóta, addig itt nem terem babér.
Remélem érted.
OTP részvényesek ide!