". Nagyon nem szeretném - pedig a "vezetőinket" ismreve valós lehetőségnek látom - hogy a bedőlt devizahiteleseket az én adómból kezdjék el szanálni."
ez nem kérdés, a választási győzelemért mindent. :))))
viszont én az államadósságról beszéltem, amit a Fidesz forintalapúvá tisztázott, aztán Ferkóék jól eladósodtak devizába. 19re lapot.
az igazi röhögés majd akkor lesz, ha engem is kirugnak a munkahelyemről, járok a segélyért, közben feketén dolgozom és Ferkóék már nem fogják tudni beszedni a 70% adót attól a 140.000 luzertől, aki a most az adók 30%át fizetik. Na akkor jön el az igazság pillanata.
Már megint szavazatokat halászol? Bennünket itt szerintem jobban érdekel a gtazdaság és elsősorben a tőzsde helyzete, mint a politikai agitáció.
Talán látogass át az Index Politika topokjába. Ott ez megy.
gabor
nekem nincs devizahitelem (sem). Nagyon nem szeretném - pedig a "vezetőinket" ismreve valós lehetőségnek látom - hogy a bedőlt devizahiteleseket az én adómból kezdjék el szanálni.
ja, és rátettek még egy lapáttal azzal is, hogy az államadósságon belül a devizahitelek arányát 0ról 30%ra emelték 2002 óta.
ezt a hitelkeresletet most majd szépen ráöntik megint a belföldi piacra, az otinak meglesz a befektetési lehetőség :)))
vakok közt félszemü a király
az otp is 2.450-re varja a sjata papairjait 1,5 honapon belul,
szerintem bolond aki ez az ar felett belevesz$
"Az OTP Bank Nyrt. a 2008. május 30-i közleményben bejelentett program keretében 2008. október 14. napján 6,000,000 db, a szabályozott piacon kívül opciós szerződést kötött 2,452 forint/részvény árfolyamon.
A vételi jogot az OTP Bank az opciós szerződés létrejöttétől számított 44 napon belül bármikor gyakorolhatja. "
Király Júlia: "Én azzal kezdeném, mint ahogy egy héttel ezelőtt kezdtem, amikor a pénzügyi stabilitásról szóló jelentésről tartottunk sajtótájékoztatót, hogy nem akarjuk elbagatellizálni a helyzetet, az egészen biztos, hogy baj van. Ez az ország azonban nem a tornádó epicentrumában van, az oldalszele azonban elér minket. Ez a pénzügyi rendszer stabil, olyan tőkepuffere van, ami még az európai bankrendszernek sincs. Ez azért lehet így, mivel a magyar bankszektor jövedelmezőbb volt, és a portfóliója tisztább, mint a nyugat-európai bankoké, a betétesek így a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
SZVSZ:
A hurrikán közepén vagy a legbiztosabb helyen:
arra kell figyelni hogy időben változtass helyet és mindig a közepén legyél.
Ott gyakorlatilag 0 a szélerő
off, de mégse:
"Magyarország nem lesz fizetésképtelen"
ha nem lesz, csak azért nem, mert kvázi az eurozóna tagja. Ezért lett volna fontos az euro minél előbbi bevezetése. Ezt áldozta be a maszop-szadesz a koncsinyugger és a lumpenszavazatokért. Ez az igazság, hiába fáj egyeseknek. (tudom, innentől politika)
Annyi (kár)örömöm azért van, hogy ez a réteg fogja legjobban megszívni - jobban, mint mi - az ostobaság elnyeri jutalmát.
OTP részvényesek ide!