Hetes bollinger közép 28460 Mai MIN 28500. Ilyen fundamentális alapokkal illene pattannia, akárhogyan is. Amikor az előbb néztem még, az előző 4h-t, akkor éppen csak pöccintette, a mostani 4h "fentebb kezd", kicsit visszahúzta az előző gyertyára. Érdekes, maradjunk ennyiben. Nasdaq kivár, a futi az ATH alatt 20 ponttal. DAX esik-kel hozza a formáját. BUX-OTP kb. ugyanezt másolja, esik-kel, erőtlen, ahogyan a DAX is. USA-t rommá veszik, a többi le van ...va
Érthető a törekvése, fegyvergyártó országról van szó (a nálunk használt Gripeneket is ők gyártják), + komoly vasérctartalékai voltak mindig is. A háborút viszont nem nagyon tudják kiszélesíteni a lakosság széleskörű bevonása nélkül, szóval rajtunk is sok múlik, de elsősorban a nagy országok lakosságán, ha azokat fel tudják tüzelni az oroszok ellen, akkor már lehet aggódni, mert az oroszok adott esetben olyan létszámhátrányba és veszélyeztetettségi helyzetbe kerülnek, hogy muszáj lesz atombombákat használniuk.
Miből gondolod hogy 700 ezer short van? Szerintem ezek long zárások amik eddig voltak és csorgunk le nagy vevő nincsen csak az Otp valamennyire fogja az esést az sv részvény vásárlással.
A támasz az nem egy vonal, hanem egy zóna. Szerintem 560 és 740 között van. Innen még bármikor visszafordulhat. Az is kevés ha alászúr. Ma egy 560 alatti zárót kellene látni és még az is lehet false letörés. Igazából akkor mondhatjuk, hogy ez a támasz elesett, ha 560 alatt maradunk legalább két napig és a visszatesztnél is lefordul róla.
Letörte? Alatta zárt? Én szoktam írni, magamat idézem, gyakran a halálból fordul. Amikor azt hiszed, hogy na itt a vége, letörte...irány dél, akkor jön egy +800-as nap.
OTP részvényesek ide!