Deja az OTP-nek semmi köze a nasdaq-hoz dddd Europai bankok prosperálnak és ez a szentiment rá ragad az OTP-re is... teljesen föggetlen az USA tech szektortol.
Na most lesz erdekes a dolog hogy fordulni fog vagy beesik . Ha penteken nem lesz valami nagy bejelentes akkor beesik …. De ha en lennek putyin nem fogadnam el a dolgokat amikor a hadsereg lenduletben van .
Az emelkedés rendkívüli mértékű volt bár számomra kedvező. Most azt tartom fontosnak, hogy tudunk -e fixen 29000 felett maradni. Jelzem: nem vagyok daytrader!
A személyes véleményem az, hogy amikor ennyi kísérlet után tényleg technikailag megvolt aminek meg kell lennie, nekem az erősebb! Számomra kitört és már hiába próbálják visszatartani, ez már veszett fejsze nele a shortosnak. Persze lehet nem nekem van igazam, de én technikailag nézem mert nekem az erősebb. Nekem meg volt a kitörést! BUX-nál és itt is! Több aljat felülvitt! Aztán majd szényenkezem, ha nem!:) Megosztottam az én nézetem! Nekem kitört!
Elvileg BUX- index törte a fej-vál nyakvonalát és OTP is fölé ment az esés aljának 30250-nek. Elvileg most már emelkedni fog! Elvileg!:) Jó zárás is kell. Az esés nagy részét estig ledolgozhatja!
OTP részvényesek ide!